Máte rádi legíny? Pura Vida legíny jsou jiný level

Máte rádi legíny? Pura Vida legíny jsou jiný level

28. března 2021, Pura Vida, legíny, funkční materiál, těhotenské legíny

Sponzorované odkazy

Je potřeba ctít řemeslo a českou výrobu kvalitního oblečení, a rostoucí česká značka Pura Vida, která svými výrobky zlepšuje náladu a zvyšuje sebevědomí, je skvělým kandidátem. Vyznačuje se totiž barvami a optimismem, a to je v dnešní ponuré době obzvlášť velká vzácnost.

Hlavní tváří značky a zakladatelkou je Petruccya, vlastním jménem Petra Bartoňková, která se živí jako ilustrátorka, malířka a interiérová designérka. Právě tato mladá ambiciózní žena letos navrhla designy třech nových legín – Chytrolína, Vlčí mák a Jen kvetu.

Chytrolína jsou určené pro ženy mazané jako liška, jež koukají na svět srdcem. Jejich inspirací byla kniha od Antoineho de Saint-Exupéryho Malý princ – ten totiž věděl, že mít po ruce chytré kamarády se vyplácí, a liščí moudrost ho povede.

S legínami Vlčí mák se zase budete cítit jako Maková panenka. Kombinace elegantní růžové barvy připomínající červánkovou oblohu s jemnými okvětními lístky máku dodají elán pozdních letních dní. A co na ně teprve řekne váš Emanuel!

A pro ty nejšílenější, co se nebojí extravagantních barev a nápaditých vzorů, tu jsou legíny Jen Kvetu, které střídají světle modrou barvu s oranžovým motivem rozkvetlých květin, a zajisté pomohou rozkvést i vám.

Nový kvalitní materiál zaručující maximální pohodlí při sportu

Pura Vida legíny se nově vyznačují rychleschnoucím funkčním materiálem, který je ideální na pomalé sporty – vaše nohy příjemně obepne, ale nestáhne. Díky jejich složení se také legíny jen tak nevytahají a nepopraskají.

"Materiál je měkký, flexibilní a poddajný. Má speciální povrchovou úpravu, která je extra odolná proti oděru, škrábancům a ošoupání. Majitelky legín si nebudou připadat jako v korzetu, ale i přesto jim při běhu nebudou legíny sjíždět a při józe se nebudou zařezávat,“ popisuje Petruccya.

A víte, co je na nich podle mě úplně nejlepší? VYSOKÝ PAS! Nemusíte se tedy stydět za své špíčky na břiše a obávat se, že legíny sklouznou a při sklonění vám z nich vyleze něco nechtěného – drží pevně na místě a skryjí každé vaše tajemství. Na své si přijdete i jako těhotná – Pura Vida totiž nabízí celou řadu těhotenských legín.

A pokud jste maminka po císařském řezu, nezoufejte – pas legín vás nebude stahovat a tlačit na jizvu, ale zároveň vám nabídne velmi vítanou podporu. Bude to láska na první pohled.

Zdroj foto: Pura Vida

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, jaro, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu