Domácí pohodlí: tepláky forever

Domácí pohodlí: tepláky forever

26. března 2021, Domácí pohodlí, domácí oblečení, tepláky, forever

Sponzorované odkazy

Věděli jste, že i tepláky mají svůj mezinárodní svátek? Ano, je to tak. Svátek tepláků je přiřazen k 21. lednu, což jsme tedy letos propásli, ale to vůbec nevadí. Jelikož to výhledově vypadá, že z domácího prostředí a tepláků se jen tak nesvlékneme, přinášíme vám tipy na cool kousky.

Už vás nudí nosit jedny oblíbené tepláky stále dokola s jiným dalším kouskem? Udělejte si radost a vyberte si na Queens.cz další, značkové a trendy stylovky. Váš nový přírůstek do domácího šatníku se vždy hodí.

V e-shopu Queens.cz totiž homewearu dost fandí, a tak udělali opravdu velké zásoby, abyste měli z čeho vybírat. Dnes pro vás mám tipy na dámské tepláky.

adidas Performance W ZNE MTN Pant

Černé dámské volné tepláky od značky adidas Performance s pojmenováním W ZNE MTN Pant jsou provedeny s bílým logem na levé nohavici. Tepláky mají elastický pas se stahovací šňůrkou, dvě boční kapsy na ruce, elastické manžety na nohavicích a logo na stehnu. Vyjdu vás na 1 949 Kč.

Calvin Klein Jogger

Šedivé dámské tepláky od značky Calvin Klein s kapsami na ruce budou příjemným domácím parťákem. Tepláky mají pohodlný elastický pas, dvě boční kapsy na ruce a logo u pasu. Vyrobeny jsou ze směsi 58 % bavlny, 39 % modalu a 3 % elastanu. Cena činí 1 559 Kč.

Nike W NSW MLNM Essential Fĺeece MR

Černé dámské tepláky od značky Nike s názvem W NSW MLNM Essential Fĺeece MR mají decentní logo na přední části a bílé postranní logo. Tepláky jsou provedeny s elastickým pasem se stahovací šňůrkou, dvěma bočními kapsami na ruce, elastickými manžetami v zakončení nohavic. Stojí 1 399 Kč.

Urban Classics Ladies Cargo Sweat Pants

Růžové dámské tepláky od značky Urban Classics s pojmenováním Ladies Cargo Sweat Pants mají postranními boční kapsy na ruce a velké nakládané kapsy na obou nohavicích. Jsou zakončeny pružným lemem a pohodlným pružným pasem se šňůrkou. Příjemné nošení zajistí směs 65 % bavlny a 35 % polyesteru. Vyjdou vás na 999 Kč.

Nevybrali jste si? Nezoufejte na Queens.cz je další velká hromada stylových tepláků.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu