Trendy slow fashion jara a léta v Nile

Trendy slow fashion jara a léta v Nile

11. dubna 2021, dámská móda, udržitelné oblečení, jaro a léto, NILA

Sponzorované odkazy

Očkování proti koronaviru je konečně v plném proudu a podle médií by do léta mohly být naočkované dvě třetiny obyvatel. Dámy, víte, co to znamená? Konečně se budeme moci všechny hezky obléknout, sejít se s našimi přáteli a vychutnat si záři sluníčka někde na pikniku či na verandě u sklenice vína! A kdo vám s výběrem nového jarního a letního oblečení pomůže? NILA!

Respekt k přírodě a touha přinést zákazníkům zcela nový nákupní zážitek

NILA je úspěšný obchod, jenž nabízí produkty od více než dvě stě pečlivě vybraných značek a návrhářů z celého světa. Jejich prioritou je móda, doplňky a lifestylové produkty té nejvyšší kvality, vyrobené k přírodě šetrným způsobem a za spravedlivých podmínek. Za celým tímto projektem stojí Eva a Pavel Urbanovi, oba původní profesí právníci, kteří se nyní soustředí na výběr těch nejvšestrannějších kousků vyrobených s láskou a pečlivostí.

I přes obtížné covidové období se značka NILA drží pevně nad vodou a v letošním roce představuje novou kolekci plnou trendů pro jaro/léto 2021. Zdlouhavá omezení a nařízení vlády se totiž rozhodně podepsaly i na nastávajících trendech. Proto je ústředním motivem kolekce nadčasovost a minimaličnost, kdy nově pořízené modely spíše doplní ty stávající, než aby je úplně nahrazovaly. Stejný kousek poslouží stejně dobře doma, ve městě i v kanceláři.

Podívejte se například na tyto nádherné dlouhé modré šaty ze směsi biobalvny a lnu, díky které jsou velmi příjemné, prodyšné a přitom dostatečně pevné. Zajímavý je také jejich originální variabilní střih – ramínka jsou dvě šňůrky a vy si tak můžete šaty zavázat hned několika způsoby a upravit si jejich délku, aby vám správně padly.

Dalším krásným kouskem je tento pastelově žlutý lněný overal s páskem Filipa od značky Jungle Folk. Jeho jednoduchost a elegantnost potvrzuje heslo celé kolekce: méně je více. Dokážete si představit, že byste si ho vzala do práce? A co takhle na procházku s přítelkyní? Do kavárny? Do města? Hodí se naprosto ke každé příležitosti a vy se tak nemusíte obávat, že byste ho dostatečně nevyužila.

Šaty, sukně, svetry, mikiny, plavky, topy, boty – nová kolekce nabízí od každého něco a já se už jen při prohlížení celé nabídky nemůžu dočkat teplejších dnů a možnosti vyjít si na vzduch v něčem jiném než v teplácích a vytahaném triku.

Zdroj foto: NILA

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, jaro, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu