Obouvejte se jako Chuck Taylor: cestovatel a vizionář

Obouvejte se jako Chuck Taylor: cestovatel a vizionář

3. dubna 2021, boty, tenisky, Converse, jaro, obuv, dámská obuv, pánská obuv, Converse CX, Chuck Taylor

Sponzorované odkazy

Chuck Taylor byl nejen skvělý basketbalista, ale po spojení se značkou Converse také úspěšný propagátor a obchodník, který tenisky této značky pomáhal dostat do světa. Povedlo se to neuvěřitelným způsobem a jeho odkaz žije dodnes. Vzpomínají na něj i dvě nové kolekce Converse pro letošní jaro – CX a Chuck Explore. Kterou z nich v nové sezóně oživíte svůj botník?

Klasika v moderním pojetí

Chuck Taylor se stal, mimo jiné, symbolem cestování a vizionářství, což se nyní promítlo do nových řad bot Converse pro aktuální sezónu. Ty vzpomínají na klasické modely, které dostávají nový kabát. Model Chuck Taylor All Star CX potěší všechny milovníky této klasiky i ty, kteří nedají dopustit především na pohodlí. Model je odlehčený, tvoří jej inovativní materiály a pružný svršek, takže se budete moci pohybovat naprosto svobodně. V kombinaci s pěnovou mezipodešví s technologií CX se budete cítit jako byste chodili po obláčku. A najdeme tu i jednu specialitu v podobě pásku na patě, který usnadní a urychlí obouvání.

Nepřehlédnutelné Chucky nové sezóny

Druhá kolekce s názvem Chuck Explore se soustředila především na neokoukaný design oblíbených modelů Run Star Hike a Chuck 70. V prvním případě vsadili tvůrci na výraznou platformu, která nejenže dobře vypadá, ale přináší i velkou dávku pohodlí. Vydat se s tímto modelem můžete téměř kamkoliv. Vyniká totiž netradičním svrškem z prošívaného úpletu a navíc má speciální vrstvu pro co největší odolnost a ochranu před rozmary počasí. Model Chuck 70 pak přitahuje pozornost zemitými odstíny a použitím industriálního materiálu ripstop s neokoukanou strukturou, který je dominantou celé boty. Zaujme ale i použití outdoorového vázání místo klasických tkaniček a bez povšimnutí nezůstanou ani švy nahrazené páskou.

Foto: Converse

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu