Bvlgari legenda jménem Serpenti

Bvlgari legenda jménem Serpenti

15. dubna 2021, hodinky, šperky, Bvlgari, Serpenti, Viper, Spiga, Forever

Sponzorované odkazy

Italská světová firma luxusního zboží, zabývající se jak ruční, tak i průmyslovou výrobou všemožných druhů doplňků, je známá svojí nejikoničtější sérií zvanou Serpenti. Její koncept vznikl již na konci čtyřicátých let minulého století, kdy byl poprvé použit symbol hlavy hada ztvárněný v podobě nádherných elegantních náramkových hodinek Tubogas a brzy se i v poválečné éře stal bestsellerem.

Od té doby se ikona Serpenti neustále transformovala – hadí hlavu zdobily oči z rubínů, diamantů či smaragdů, tělo hada díky trubicovitým článkům získalo téměř trojrozměrnou podobu a postupem času se hodinky stávaly čím dál realističtějšími.

V sedmdesátých letech se hadí vzory přenesly i na šperky – náhrdelníky, prsteny či pásky, které spojují smělý design a vizionářské řemeslné zpracování. Ať už je had vypodobněn realisticky nebo geometricky a abstraktně, série Serpenti kombinuje všechny klíčové atributy značky Bvlgari: výrazný design, vášeň pro barvy a nenapodobitelné mistrovské zpracování.

Nové kolekce 2021

V letošním roce firma představuje tři zbrusu nové kolekce – Serpenti Viper, Serpenti Spiga a Serpenti Forever.

Serpenti Viper

Jsou náramky, prsteny a náhrdelníky navrženy tak, aby podpořily silné a sebevědomé osobnosti, které rádi následují své instinkty. Exkluzivitu designu dostupnému ve třech zlatých barvách dodávají sady pravých diamantů. Linie Serpenti Viper se obtáčejí kolem krku, osvobozují všechny smysly a každou ženu promění v nepřehlédnutelnou bohyni.

Serpenti Spiga

Dalším dílkem v nové kolekci je Serpenti Spiga, sada tří nových modelů luxusních hodinek dostupných v bílém či klasickém zlatě, zdobených diamanty. Ačkoliv je každý jednotlivý modulární prvek odlit a vyráběn sériově, hodinky jsou vždy dokončeny a pečlivě sestaveny ručně.

Serpenti Forever

Zlatým hřebem jsou nové přírůstky ve světě koženého zboží – kabelky Serpenti Forever, které jsou typické hlavou hada z výrazných šestihranných šupin jako jejich zapínání. Inspirací jsou klenoty Serpenti z šedesátých let a mimo jiné také nabízí elegantní silný řetízek přes rameno, který připomíná oblíbené náhrdelníky Bvlgari a propůjčují tak kabelkám speciální kouzlo.

Zdroj foto: Bvlgari

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky, módní značky a návrháři a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu