Marks & Spencer: První plavky pro sezónu 2021

Marks & Spencer: První plavky pro sezónu 2021

19. dubna 2021, plavky, léto, dámské plavky, Marks & Spencer, jednodílné, dvoudílné

Sponzorované odkazy

Stejně jako minulé léto, i letos to vypadá, že se dočkáme postupného uvolňování přísných vládních opatření a budeme moci vycestovat do zahraničí k moři nebo si alespoň zajít do bazénu s přáteli. Není přeci nic lepšího, než se jít osvěžit do slané či sladké vody v teplých letních dnech. Na snění o letní pohodě není nikdy příliš brzy, a proto Marks & Spencer přichystal novou kolekci důmyslných plavek, které dodají sebedůvěru dámám všech velikostí a křivek.

Dvoudílné plavky nejen pro štíhlou postavu


Pravidelné cvičení a posilování je sice pro tělo velmi zdravé, nicméně není potřeba od jara držet přísné diety a dřít na sobě, abyste se v plavkách cítily dobře a nikde vám nic nepřetékalo. V módě už není nosit nízké bikinové plavky, které toho zakrývají opravdu málo a jen pár odvážlivců si troufne si je vůbec vyzkoušet. Dnešní trendy jasně poukazují na to, jak populární jsou plavky s vyšším pasem, jež mazaně zakryjí podbříško a zvýrazní boky.

Co se týče podprsenek, Marks & Spencer představil nové zpevňující košíčky navržené tak, aby byly pohodlné i při celodenním lenošení na dece. Díky materiálu Xtra Life Lycra si budete své plavky navíc moci užít nejen na jednu sezónu; a to nehledě na to, kolik času v bazénu strávíte. Odolný elastan se postará o zachování perfektního střihu a zabrání jejich vytahání.

Jednodílné modely trendem bez ohledu na věk

Populárními se v posledních letech stávají i jednodílné plavky, a tak návrháři značky Marks & Spencer přišli s modely, které zajišťují, že vše, co si přejete schovat, zůstane skryto. Některé kousky jsou dokonce zeštíhlující, kde je skvělým pomocníkem skrytá technologie Tummy Control, která dodává oporu bříšku a opticky ho uhladí. Skvělé na jednodílných plavkách také je, že je můžete hravě kombinovat například s džínovými šortkami nebo sukní, díky čemuž vám vznikne lichotivý outfit.

Sortiment je opravdu široký, ať už máte rády jednobarevné černé či žluté provedení, nebo extravagantní vzory a zajímavé kombinace barev. Přidejte k tomu ještě široký slaměný klobouk, sluneční brýle a žabky, a jste připravené zazářit!

Zdroj foto: Marks & Spencer

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, dámské oblečení a plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu