Bvlgari: Nová sezóna = kabelky s novými materiály

Bvlgari: Nová sezóna = kabelky s novými materiály

21. dubna 2021, Bvlgari, lýko, Serpenti, kabelky, luxusní kabelky, Serpenti Diamond Blast

Sponzorované odkazy

S novou sezónou značka Bvlgari vsadila na nové materiály. Není jím nic menšího, než přírodní, tradiční a netradičně zpracované lýko.

Ikonou značky Bvlgari je had, jako symbol nikdy nekončící přeměny i ztělesnění nekonečných proměn žen a jejich schopnosti vydávat se vstříc stále novým dobrodružstvím. A nové dobrodružství je nyní čeká s novým materiálem na nových kabelkách Bvlgari.

Řada Serpetni

Nyní se kabelky Serpenti objevují ve zbrusu nové a nečekané podobě – odívají se do rafiového lýka a kombinují tak vášeň pro neobvyklé materiály s nepřehlédnu­telnými barevnými kombinacemi.

Serpenti Diamond Blast

Rafiové lýko je nezkrotný přírodní materiál, jsou do něj zahaleny dva ikonické a všestranné modely-kabelky Serpenti Diamond Blast. První z nich má odnímatelné vrchní madlo a popruh se silným zlatým řetězem, druhá je opatřena jemnějším řetízkem inspirovaným šperky.

Stylové střapce

Nejnovější modely předvádějí mnoho unikátních stylistických postupů Bvlgari – hravé střapce lemující linie kabelky, poutavý kontrast neutrálních vláken a detailů inspirovaných drahými kameny a tónovaný matný povrch ikonického zapínání ve tvaru hadí hlavy.

Kabelky jsou zcela výjimečné, i co se řemeslného zpracování týká – rafiové lýko je díky speciálnímu splétání úžasně jemné a příjemné na dotek. Nové stylové kousky kombinují přírodní materiál s prvky z teletiny v levandulovém, karmínovém a černém odstínu.

Zdroj foto: Bvlgari

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii kabelky, luxusní kabelky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu