Co mají společného Silver Lockit a medvidek Doudou? Jsou od LV!

Co mají společného Silver Lockit a medvidek Doudou? Jsou od LV!

13. dubna 2021, Louis Vuitton, UNICEF, LV, medvídek Doudou Louis, Silver Lockit, pomoc

Sponzorované odkazy

Partnerství francouzského domu Louis Vuitton a organizace UNICEF není žádnou novinkou. Medvídek Doudou Louis a čtyři nové barevné varianty náramků Silver Lockit však už ano a jak nejspíš tušíte, vznikly, aby pomohly dobré věci. Výtěžek z jejich prodeje totiž poputuje dětem v ohrožení.

Louis Vuitton x UNICEF

Pokud sledujete projekt LV pro organizaci UNICEF, nenechte si ujít jeho aktuální pokračování. Obě společnosti si totiž připravily novinky, které jsme v jejich podání dosud nikdy neviděli. Náramky Silver Lockit přicházejí v nových barevných provedeních a vaši ruku tak mohou zdobit v pastelově modrém, růžovém, šedozeleném a černém tónu. Stále je zdobí ikonický zámek a kulaté logo, ale tentokrát bylo k jejich výrobě použito recyklované stříbro a organická bavlna. Ještě přelomovější novinkou je však medvídek Doudou Louis, vůbec první textilní medvídek Louis Vuitton. Svět rozzáří duhovou paletou pastelových barev, je vyroben z organické bavlny s potiskem Monogramu a jeho oči mají podobu výšivek kvítků Monogramu. Náramky Silver Lockit také mohou zdobit jeho krk jako roztomilé náhrdelníky.

Ikonický Silver Lockit jako symbol pomoci

První z náramků Silver Lockit vznikl v roce 2016 a stal se symbolem pomoci ohroženým dětem. Inspirací pro jeho výrobu se stal bezpečnostní zámek vynalezený Georgesem Vuittonem, který měl sloužit ochraně cenností. Nyní tyto náramky poskytují podporu těm nejohroženějším a zajišťují přístup k vodě, hygieně, výživě či vzdělání. V současné době se také věnují boji proti dopadům pandemie COVID-19 a snaží se každému dítěti zajistit zdravotní péči a lepší život. Od svého uvedení pomohly náramky vybrat už 13 milionů dolarů a zapojit se do kampaně #MAKEAPROMISE můžete i vy. K dostání jsou i s medvídkem Doudou Louis na louisvuitton.com.

Foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu