Reserved kolekce pro maminky

Reserved kolekce pro maminky

29. dubna 2021, Reserved, maminky, ležérní dámská móda, online prodej

Sponzorované odkazy

Tipnuli byste si, kdo přes léto trpí na horko nejvíce? Za nás jsou to určitě těhotné ženy! Jen si představte s sebou neustále tahat tolik kil navíc, na která jste dosud nebyly zvyklé. A aby toho nebylo málo, najednou vám nesedí žádné oblečení a vy jste tak nuceny obměnit svůj šatník. Je až k neuvěření, kolik toho žena musí v období těhotenství zvládat, obzvláště v pozdních trimestrech, a proto polská značka Reserved, která drží krok s posledními módními trendy, letos přišla s novou kolekcí zvanou #ReservedForMum.

Pohodlí na prvním místě

Pro těhotné maminky by nemělo platit přísloví „pro krásu se musí trpět“. Pěstovat v bříšku plod je už samo o sobě práce na plný úvazek a ne vždy je to procházka růžovou zahradou. Reserved proto navrhlo plno pohodlného oblečení, které je inspirováno kontaktem s přírodou na domácí zahrádce, a v níž budou všechny těhule vypadat elegantně i bez ztráty komfortu. Téměř celá kolekce je navíc šitá z materiálů #EcoAware: organická bavlna, recyklovaná vlna a polyester. Designéři se snažili střihy navrhnout speciálně tak, aby provázely změny postavy po co nejdelší dobu, a proto do kolekce zakomponovali elastický pas, vysoký pas, zavinování či plisované kousky na gumu, aby se oblečení bez problému přizpůsobilo různým typům postavy.

Od šatů až po bundy

Letošní dubnové počasí si s námi opravdu hraje – jednou je teplo, potom zase zima; člověk musí být připravený na vše. #ReserverForMum zahrnuje několik džínových modelů, jako jsou například lacláče se speciálně tvarovaným místem pro těhotné břicho, ale nechybí zde ani romantické halenky nebo šaty s volánky. Někdy k nám zase může zavítat chladnější počasí, a tak jsou součástí kolekce i funkční bundy z příjemného materiálu a se zelenou prošívanou podšívkou. A pokud bude nálada pouze na válení se doma, můžou těhotné maminky sáhnout po legínách s vysokým pasem, jednobarevném triku nebo chino kalhotech. Paleta barev kolekce zůstává tlumená – béžové a bílé tóny s modrou džínovinou jsou doplněny odstíny zelené, pistáciové, lila a žluté; barvy, které budou slušet všem maminkám.

Zdroj foto: Reserved

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, jaro a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu