Double C de Cartier: minimalistická kabelka

Double C de Cartier: minimalistická kabelka

27. dubna 2021, Cartier, Double C de Cartier, kabelka, luxusní kabelka, kabelka Cartier

Sponzorované odkazy

Některé kousky jsou předurčeny k tomu pominout a ztratit časem na své kráse, jiné však dokáží zkouškou času obstát a neméně skvěle vypadat i za pár let. Novinka značky Cartier, kabelka Double C, je jistě tím druhým případem. Svým minimalistickým a nadčasovým designem a skvěle zvolenými tóny působí nekonečně elegantním dojmem, který nemůže ztratit.

Nová klasika: Double C de Cartier

Tento novinkový model je promyšlený do posledního detailu. Důležitou roli hraje už samotný tvar, který zdobí přesné linie, a navíc není kabelka ani příliš malá, ani příliš velká. Díky tomu je jednoduše vkusná a elegantní a bude nejen praktickým společníkem pro každou příležitost, ale sladí se i s každým šatníkem a stylem.

Krásná do detailu

Minimalistické pojetí kabelky dává krásně vyniknout jejímu zdobení v podobě spony s dvojitým C, které značí iniciál domu Cartier. Zdobená je barevným lakem v tónu kabelky a tento nápad je inspirován pečetí z červeného vosku, kterou právě Cartier při balení šperků používal. „Snažili jsme se modernizovat logo jeho uvolněním z vnitřního oválu, ve kterém se dříve objevovalo na kabelkách Cartier. Zacházeli jsme s ním jako se šperkem, přičemž zvláštní pozornost byla věnována jeho nečekanému otevření. Vůbec poprvé je jeho přítomnost jak estetická, tak funkční, nemluvě o příjemném kliknutí, které vydává při zavření, a které dále povyšuje tuto sponu na šperk,” říká Marin Yuson, kreativní ředitel koženého zboží a doplňků Cartier.

V úchvatných tónech

Ať už jsou vaším favoritem klasické tóny, nebo nedáte dopustit na jemné pastelové odstíny, kabelce Double C de Cartier sluší vše. Přichází v nesmrtelné černé, intenzivní červené, něžné pudrové a i nepřehlédnutelné fuchsiové a také ve dvou velikostech, nano a mini. Jemná telecí kůže je zárukou vysoké kvality a zároveň decentního lesku, který dodává kabelce ten pravý punc exkluzivity.

Foto: Cartier

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky, luxusní kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu