Novinky z Queensu: Nebbia a Under Armour

Novinky z Queensu: Nebbia a Under Armour

25. dubna 2021, Novinky, Queens.cz, Nebbia, Under Armour, cvičení

Sponzorované odkazy

Jak si užíváte jaro? Asi moc ne, když počasí tak řádí. Ale cvičit se dá i doma. A je to zapotřebí. Pokud se vám moc nechce, zkuste se namotivovat stylovým outfitem. Pomohou vám novinky e-shopu Queens.cz od značek Under Armour a Nebbia, které přistály na jejich webu.

Kousky jsou to tak parádní, že až otevřou fitka, uděláte parádu i tam.

Horké novinky Under Armour

Under Armour W Rival Fleece Logo Hoodie

Šedivá dámská mikina s kapucí a klokaní kapsou pojmenovaná W Rival Fleece Logo Hoodie od značky Under Armour je první novinkou. Má černé logo na hrudi, klokaní kapsu a pružné lemy. Bude pohodlným kouskem nejen pro cvičení za 1 399 Kč.

Under Armour Crossback Low

Druhý tipem je tmavě růžový dámský top od značky Under Armour s pojmenováním Crossback Low. Má stylový střih, celorůžovou část podpory ňader, černé široké pruhy na ramenou s překřížením v zadní části a na nich růžové nápisy. Vyjde vás na 799 Kč.

Under Armour W HOVR Phantom 2

Třetím horkou novinkou značky Under Armour jsou nízké tenisky s označením HOVR Phantom 2. Skrývá se v nich mnohem více než by se na první pohled mohlo zdát. Nejen, že vám budou vracet energii na každém kroku díky technologii UA HOVR, ale také vám po připojení k aplikaci UA MapMyRun™ pomohou se zlepšováním vašeho výkonu.

Tenisky mají zavazování na tkaničky, sledování a analýzu tréninku pomocí aplikace UA MapMyRun™, UA HOVR™ technologii návratu energie a tlumení nárazů, kompresní síťovinu Energy Web s pěnou UA HOVR™, prodyšný svršek a lem SpeedForm® 2.0, který poskytuje potřebný komfort, vnější prvek na patě napomáhá stabilitě a texturovaná gumová podrážka nabízí zvýšenou trakci a odolnost. Tenisky vyjdou na 4 199 Kč.

Horké novinky značky Nebbia

Nebbia Intense Focus Hoodie

Hot tip Nebbia začíná u černé dámské mikiny s kapucí a pružnými lemy od značky Nebbia se zlatým nápisem na hrudi. Mikina je vyrobena ze směsi 88 % bavln a 12 % polyesteru, kauce má elegantní nenápadné logo a kousek vás vyjde na 1 699 Kč.

Nebbia Honey Bunny Tank Top

Druhu novinkou značky je cool černý dámský top od značky Nebbia se zlatými logy na přední části a zádech. Je vyroben z pevného kompresního materiálu směsi 79 % nylonu a 21 % elastanu. Top má rafinované průstřihy v přední a zadní části a stojí 859 Kč.

Nebbia Gold Clssic Sweatpants

Poslední naším tipem značky Nebbia jsou černé dámské tepláky od značky nazvané Gold Clssic Sweatpants se zlatým nápisem na zadní části. Pohodlný střih s praktickým šněrováním v pase pružným lemem i v délce nohavic, s bočními kapsami a stylovým logem značky je vyroben ze směsi 88% bavlny a 12% polyesteru. Tepláky stojí 1 799 Kč.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu