Novinky H&M: úplety, satén a potisky

Novinky H&M: úplety, satén a potisky

11. května 2021, dámské oblečení, H&M, úplety, satén

Sponzorované odkazy

Chvíli svítí sluníčko, pak zase začne foukat vítr a než se nadějeme, už prší nebo dokonce sněží – jarní počasí může být vskutku nepředvídatelné a měli bychom na něho být řádně připraveni. Pomoc nám nabízí nové trendy kousky švédské módní značky H&M, která přichází se stovkami nových produktů zaměřených právě na toto počasí. Ať už je tedy vichřice, svítí slunce nebo leje jako z konve, s těmito modely přečkáte veškeré podmínky, aniž byste onemocněli důsledkem náhlých změn počasí.

Populární úplety všech kategorií

Pokud sledujete dnešní trendy, jistě jste si všimli, jak populární momentálně jsou úplety všeho druhu. Úpletové šaty, úpletové kalhoty, úpletové topy, úpletové sukně, meze zde rozhodně nehledejte. H&M si obzvláště oblíbila žebrovaný vzor, který krásně zeštíhluje postavu a je velmi příjemný na dotek. Jen si představte tu dokonalou kombinaci – úpletové žebrované šaty pro příznivé počasí spolu s žebrovaným kardiganem pro případ, že by se zatáhlo a ochladilo. Dalším skvělým příkladem je zase úpletový top s kalhotami stejného druhu, přes to svetr a hned budete vypadat elegantně bez ztráty pohodlí.

Satén pro milovníky luxusu

Co příjemnějšího může být, než se obléci do tak kvalitního materiálu, jakým je satén? H&M nabízí několik šatů, sukní či halenek právě z tohoto materiálu a vy si tak můžete připadat jako na luxusní dovolené či jako zbohatlá americká nezávislá žena.

Pastelové barvy a minimalismus

Celá jarní kolekce je vedena v duchu jemných pastelových barev – krémová, modrá, fialová, zelená a další. Modely jsou úmyslně navrženy tak, aby zaručily všestrannost a kombinovatelnost, tudíž jsou velmi minimalistické, často jednobarevné a v některých případech s velmi jemným vzorem. Nemusíte se tedy obávat, že byste pro nějaký kousek nenašli využití a nevynosili ho.

Zdroj foto: H&M

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, jaro a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu