Co mají společného extravagantní modely celebrit a streatwear na míru?

Co mají společného extravagantní modely celebrit a streatwear na míru?

13. května 2021, extravagantní modely celebrit, streatwear na míru, návrhářka, Barbara Binks,

Sponzorované odkazy

Obojí má na svědomí návrhářka Barbara Binks, která se v módní branži proslavila především svými výstředními modely pro odvážné celebrity, které se rády cítí sexy a nevadí jim, že jsou středem pozornosti.

česká barbie Gabriela Jiráčková

Tato mladá talentovaná módní návrhářka pravidelně tvoří oblečení například pro pornohvězdu Little Caprice, první českou barbie Gabrielu Jiráčkovou nebo zpěvačku Sharlotu. Své portfolio šatů, spodního prádla, oblečků na party a dalších extravagantních kousků nyní rozšířila také o streetwearové oblečení, které každému zákazníkovi šije přesně na míru.

šaty na míru pro Little Caprice

Nová kolekce obsahuje stylové legíny, crop topy, dlouhá trička a pohodlné dámské i pánské hoodie mikiny s kapucí. To vše Barbra Binks šije v jejím pražském ateliéru ručně přímo na míru konkrétnímu zákazníkovi. „Samotnou mě už delší dobu dost štvalo, že nikde nemůžu sehnat mikinu, která by byla pohodlná a nebyla totálně oversize. Rozhodla jsem se tedy, že si jí ušiji sama. U kamarádů jsem s ní pak sklidila samou chválu. Díky tomu jsem si uvědomila, že v sortimentu dobře padnoucího streetwear oblečení je u nás velká díra na trhu a zařadila ho nově do svého portfolia,“ říká Barbara Binks.

krátká mikina a legín na míru

Kromě toho, aby zákazníkům vše perfektně sedělo, myslí Barbra Binks i na jejich pohodlí. Všechny modely vyrábí z těch nejlepších pečlivě vybíraných, příjemných a dobře padnoucích materiálů. *„Legíny a crop topy šiju z obyčejné či holografické lycry a prádlového tylu. Lycra skvěle drží tvar, nemění barvu a nevytahuje se. Mikiny dělám z měkoučké bio bavlny,“*popisuje Barbra Binks.

Všechny modely lze objednat přes Instagram Barbra Binks, kde se návrhářka se zákazníky přímo domluví, tak aby vše odpovídalo jejich preferencím ohledně barev i materiálů a přesně sedělo na jejich postavu.

Hoodie mikina

Hoodie mikina

Pokud se chcete cítit jako v bavlnce a ještě u toho dobře vypadat, vsaďte na pohodlnou hoodie mikinu s kapucí od mladé návrhářky Barbra Binks, která vám ji ušije přesně podle rozměrů vaší postavy. Dámy si ji mohou dopřát v normální či prodloužené délce ve světle růžovém či šedivém barevném provedení. Pánové mají na výběr z XY barev. Mikiny jsou ručně šité z bio bavlny. Cena od 2000 Kč.

pánská mikina

Legíny na míru

Nemůžete sehnat slušivé legíny, které vám přesně padnou a budou tak pohodlné, že je budete chtít nosit od rána do večera? Nechte si je vyrobit přesně na míru vaší postavě od mladé návrhářky Barbry Binks, která je ručně šije z kombinace obyčejné či holografické lycry a prádlového tylu, což zaručuje, že skvěle drží tvar, nemění barvu a nevytahují se. Pohodlí zaručí dvojitý pas z lycry. Vybírat lze z velkého barevného spektra. Cena od 890 Kč.

crop top a legíny od Barbary Binks

Crop top

Chcete-li se cítit sexy a zároveň příjemně, pořiďte si crop top z bio bavlny od návrhářky Barbry Binks, která vám ho ušije přesně na míru. Na výběr je více různých střihů i barev. Cena od 490 Kč.

Zdroj foto: Binks

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu