Znáte letní bestseller Green Butik? Zářivě žluté šaty!

Znáte letní bestseller Green Butik? Zářivě žluté šaty!

17. května 2021, šaty, Green Butik, dámská móda, žluté šaty

Sponzorované odkazy

Sezóna letních elegantních šatů se blíží! Kolik kvalitních kousků doma vlastníte? Mnoho žen dává v teplých letních dnech přednost nenápadným barvám a některé se dokonce ani neodváží nějaké koupit a raději zůstanou věrné svým kraťasům. To je ale velká škoda, protože není nic krásnějšího, než žena v zářivých šatech, jež nutí k úsměvu všechny kolem sebe. Ať už jste se tedy rozhodla, že zkusíte něco nového, nebo pouze hledáte další nádherný model do svého šatníku, udržitelná móda značky Green butik vás povede správným směrem.

Salma Sunshine šaty

Jen se na ně podívejte – kanárkově žluté šaty na ramínka od britské firmy Emily a Fin s příměsí lnu. Jejich sytá výrazná barva někoho možná na první pohled zastraší, ale zbytečně, jelikož vypadá na opálené kůži sluníčkem naprosto úchvatně. Zapínají se z boku na zip a jejich upnutý střih v oblasti pasu vám ho hezky zeštíhlí. Obzvláštněny jsou dvěma mašlemi na přední straně, které jim dodávají elegantnost a jistou nevinnost, stejně jako řasená midi délka sukně. A víte, co je úplně největší paráda? Mají kapsy! Takže pokud se v nich například vydáte na krátkou procházku, nemusíte s sebou tahat kabelku či batoh; stačí vám si klíče, popřípadě telefon, jednoduše strčit do postranní kapsy a máte vystaráno!

Pokud vás zaujaly, můžete si je pořídit za 2 590 Kč s dopravou zdarma a s možností je do 21 dnů od doručení vrátit! Najdete je spolu s dalšími modely přímo na e-shopu Greenbutik.cz.

Zdroj foto: Green butik

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu