Měřte čas kreativně: s Bvlgari Serpenti Spiga

Měřte čas kreativně: s Bvlgari Serpenti Spiga

19. května 2021, Bvlgari, hodinky, Bvlgari Serpenti, Serpenti Spiga, luxusní hodinky, diamanty, zlato

Sponzorované odkazy

Když se řekne Bvlgari, mnozí z nás si jistě představí ikonický motiv hada, který se s touto značkou pojí. K němu zase neodmyslitelně patří hodinky Bvlgari Serpenti Spiga, model, který právě v podobě tohoto zvířete dokonale obepíná ruku, podtrhuje její linie a představuje ženskost a smyslnost. Tento model letos znovu ožívá ve své nové verzi a opět připomíná spíše umělecké dílo.

Ikonické Serpenti Spiga

Nová řada hodinek Serpenti Spiga zahrnuje tři modely, jež odkazují na vývoj ságy Serpenti. Ta začala roku 2009 náramkem Serpenti Scaglie, pokračovala modelem Serpenti Tubogas z roku 2010 a rok 2014 pak přinesl model Serpenti Spiga. Označení získal tento model podle italského výrazu pro pšenici, jíž může jeho motiv připomínat. Značí plodnost a prosperitu, je hluboce spojen s mytologií a také starověkým Římem.

Jejich nová, aktuální řada, je stvořená z bílého a růžového zlata a diamantů, zdobí ji složitý vzor matelassé a opět ukazuje na nekonečnou schopnost značky Bvlgari představovat modely sahající za hranice kreativity i řemeslné zručnosti. Jejich cílem je zahalit své nositele do závoje smyslnosti a dominovat svým nečekaným a ohromujícím stylem ve dne i v noci.

Kouzlo detailů

Bvlgari si zakládá na své vyhlášené vysoce kvalitní manuální práci. Ačkoliv jsou jednotlivé prvky hodinek vyráběny sériově, dokončení a sestavení probíhá ručně a každý jednotlivý kousek je tak ukázkou neuvěřitelné pečlivosti a umění. Tak například, jednořadé hodinky se skládají ze 40 jednotlivých prvků různých velikostí, které se umisťují na pružinu. Vzniká tak flexibilní pás, který se tvaruje do podoby hodinek a ty tak krásně obepnou každou paži. V nové edici Bvlgari Serpenti Spiga pak najdeme i model s označením High Jewellery, který je zdobený více než 800 diamanty a také úchvatným modrým safírem.

Foto: Bvlgari

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu