Limitka Jenny Halada: šperky s puncem jemnosti

Limitka Jenny Halada: šperky s puncem jemnosti

21. května 2021, Jenny Halada, šperky, drahé kameny, jaro, limitovaná kolekce

Sponzorované odkazy

Asi žádná žena nepohrdne krásnými rozkvetlými květinami, obzvlášť pokud jsou darované od jejího milého. Co byste však řekli na to, že takovou rozkvetlou květinu můžete u sebe mít a dokonce i celoročně nosit? Rodinné klenotnictví Halada představuje jarní limitovanou edici ručně vyráběných šperků, které rozzáří váš dekolt, ruce nebo uši.

Dokonalá rovnováha jemnosti a výraznosti

Za celou kolekcí stojí dvorní návrhářka a dcera manželů Haladových, Jenny Halada, velmi šikovná a zručná žena, které se podařilo ve svých výrobcích zachytit pohyb rozvíjejících se květů. Všechny šperky jsou nabízeny ve třech barevných variantách zlata – v bílém, žlutém a růžovém provedení. Uprostřed každého z nich je pak drahý kámen v kulatém brusu spojený se zlatem. V bílém zlatě se jedná o topaz swiss v odstínu blankytně modrého nebe, ve žlutém je do něho zasazený svěže zelený peridot, a růžové zlato doplňuje citrín madeira. Celá kolekce je vedena v minimalistickém duchu, sortiment je jemný a přesto dostatečně výrazný, hodí se tedy ke každé příležitosti. Ať už se tedy rozhodnete obdarovat své blízké, vaši drahou polovičku nebo sami sebe, s těmito kousky neuděláte chybu.

Šperky lze v limitovaném množství získat ve všech pěti pobočkách Halada v Čechách a na Slovensku, a jako všechny Halada šperky jsou prodávané s certifikátem a samozřejmě v nejvyšší kvalitě materiálu i zpracování, tudíž vám vydrží po dlouhá léta. Pokud se navíc rozhodnete pořídit set náhrdelníku, náramku a náušnic, dostanete slevu 10 %. Neváhejte však s výběrem dlouho, přece jenom se jedná o limitovanou edici, která bude ozdobou jen několika vyvolených!

  • Náhrdelník 15 975,– Kč
  • Náramek 9 075,– Kč
  • Náušnice 15 250,– Kč
  • Prsten 21 750,– Kč

Zdroj foto: Halada

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii doplňky, jaro, módní značky a návrháři a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu