Kožená shopperka si rozumí s psaníčkem i s peněženkou

Kožená shopperka si rozumí s psaníčkem i s peněženkou

1. května 2021,

Kůže je na módních doplňcích nenapodobitelnou. Jde o jediný materiál, který umí stárnout do krásy. Proto je též nádherný v přírodních odstínech, jako je třeba světle hnědá. Pojďte se podívat na světle hnědou koženou kolekci doplňků VEPELL. Designová kolekce kabelek a peněženky se šije u nás, na Moravě, z luxusních italských hovězích usní.

Kožená shopper kabelkaKožená shopper kabelka

TIP: Kožená shopper kabelka v světle hnědé kůži.

Shopperka, envelopka a wolitka – to je módní, ale současně nadčasové trio, které je ideální nosit dohromady. Dokonale vyladěné barvy i tvary nevyjdou z módy za rok, za pět let, ale ani za deset. Tato věčná sestava vás dokáže doprovázet po mnoho let, a i když si za kvalitu mírně připlatíte, vrátí se vám. I výrobce dává na produkty rovnou (psaníčko a shopperku) 5 let záruku, což je potvrzením toho, že se na vysokou kvalitu můžete skutečně spolehnout.

Moderní světle hnědé doplňky vždy snadno doladíte s obuví

EnvelopkaEnvelopka

Envelopka Light nabízí efektně prolomený tvar a nadčasový design. Kvalitní kůže i pracování vydrží mnoho let. (Výrobce: VEPELL)

I když jsou dnes trendy benevolentnější a výstřednost se často vyvyšuje nad vkus a umění kombinovat, pořád platí, že je dobré mít k ruce doplňky, které se dají kombinovat téměř se vším. Pokud nádhernou světlou kolekci doladíte ještě navíc se stejným odstínem kožených bot, získáte fashion set pro stovky dalších kombinací s módním oblečením.

TIP: Kabelka psaníčko ze světlé hnědé kolekce VEPELL.

Krása kůže a praktické prvky

PeněženkaPeněženka

Nádherná kůže nabízí prostor i pro vlastní design. Přímo s produktem si lze rovnou objednat vygravírování iniciál jména, vlastní grafiky, či u shopperky již předpřipravené mapy světa.

Všechny tři kousky ve světle hnědé kolekci mají velice praktické provedení odpovídající tomu, co dnes po menší kabelce, peněžence či velké shopperce požadujeme. Jednotlivé přihrádky vytváří efektivně využitelný a současně bezpečný prostor.

TIP: Kožená peněženka VEPELL – česká kožená peněženka je praktická i jako peněženka na mobil.

KabelkaKabelka

Shopperka Light ze světle hnědé italské hovězí usně má praktickou velikost a zapínání na skrytý magnet. (Výrobce: VEPELL)

Vše, co byste o světlehnědé kolekci módních doplňků od VEPELL měli ještě vědět

Nádherná trojice dámských doplňků – shopperka, envelopka a wolitka se vyrábí ručně na Moravě. K výrobě je použita italská hovězí třísločiněná useň. Ta se zpracovává ekologicky, bez použití chemikálií. U shopperky a kabelky-psaníčka je prodloužená záruka 5 let. Dámské kožené kabelky z VEPELL jsou příkladem kvalitní kožedělné výroby, za kterou nemusíme platit horentní ceny. České kožené kabelky mají věhlas, a i když jsou dražší než levné kabelky z nekvalitních materiálů, stále je lze pořídit levněji než předražené kabelky od fashion značek.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu