NILA zbrojí na jaro a léto

NILA zbrojí na jaro a léto

25. května 2021, boty, jaro, léto, Nila, baleríny, sandály, boty na léto, lodičky, tenisky

Sponzorované odkazy

Dámy a pánové, dočkali jsme se – vláda konečně postupně začíná s rozvolňováním, což znamená, že do léta by vše mohlo být v relativním normálu. S teplejším počasím však také přichází doba, kdy je vhodné vyměnit zateplené uzavřené boty za něco, v čem se nám i ve vedrech nebudou tolik potit chodidla, budeme se cítit pohodlně a zároveň budeme respektovat přírodu a vybírat produkty té nejvyšší kvality, vyrobené k přírodně šetrným způsobem a za spravedlivých podmínek. Společnost NILA, za níž stojí manželé Eva a Pavel Urbanovi, pro své zákazníky připravili desítky párů bot vhodných jak na jarní, tak i na letní období, které si díky ustupující pandemii budeme moci naplno užít.

Baleríny, sandály, pantofle či lodičky

Styl, pohodlí a lehký krok – to vše a ještě víc nové produkty různých značek přináší. Ať už si vyberete sandále značek Bisgaard, Angulus či Birkenstock, jemné baleríny nebo stylové boty na podpatku od Nordic Shoe People, sortiment je široký a uspokojí vkus každého. I barevné varianty NILA vybírala pečlivě; od jednoduché černé či béžové, až po extravagantnější sytou oranžovou, zelenou nebo modrou. Drtivá většina je vyrobena z kvalitní kůže a pokrývá celou škálu číslování, tudíž sedne kdejaké nožce.

Tenisky pro chladnější dny

Ne vždy však počasí přeje a nejednou nastane moment, kdy se ochladí a bude třeba sáhnout po něčem odolnějším vůči tepelným podmínkám. Nebo si můžete naplánovat pěší túru či dlouhou procházku terénem, kdy je zapotřebí uzavřených bot. NILA s tím počítá a má pro vás nabídku tenisek jak do města, tak i do terénu. Některé páry také mají síťovanou strukturu, která jim zaručuje vzdušnost a flexibilitu, jenž jsou při sportování zásadní.

Na celý sortiment se můžete podívat a vybírat na e-shopu NILA. Pokud vám navíc boty nebudou sedět, můžete je do 14 dnů vrátit nebo do 10 dnů přímo vyměnit za jinou velikost (pokud jsou nenošené).

Zdroj foto: NILA

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii obuv, jaro, letní boty, lodičky, módní značky a návrháři, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu