Pánská kolekce LV Pre-Fall 2021

Pánská kolekce LV Pre-Fall 2021

10. června 2021, Louis Vuitton, pánská móda, podzim a zima 2021, Virgil Abloh, značkové obleky, kožené tašky, kožená pánská obuv

Sponzorované odkazy

Již od roku 1854 přináší Louis Vuitton světu jedinečný design, v němž se snoubí inovace a styl s tou nejlepší kvalitou. I dnes zůstává značka věrna duchu svého zakladatele Louise Vuittona a pojí se s ní odvaha. A odvážný je i Virgil Abloh, umělecký ředitel pánských kolekcí, který letos měl tu čest navrhnout předsezónní podzimní kolekci, jež se opírá o ověřenou klasiku a obohacuje ji novými aspekty.

Stylové obleky jako firemní dress code

V první řadě Louis Vuitton ve své nadcházející kolekci představil několik obleků, včetně jednoho s batikovaným vzorem „Monogram galaxy“, jenž na světle hází neuvěřitelné kombinace barev. Ani jeden z nich není všední, každý je něčím obzvláštněný a všechny jsou pokryty odshora dolů logy značky – to aby bylo všem jasné, že si potrpíte na kvalitě. Ať už tedy do práce nebo jen na slavnostnější příležitosti, Louis Vuitton oblek vám vydrží celá léta.

Podzimní bundy a kabáty přidávající na atraktivnosti

Pokud si příliš nepotrpíte na nošení formálního oblečení, jakým jsou obleky, můžete si prohlédnout širokou nabídku nádherných bund a kabátů všech druhů. Jednobarevné, vzorované, tenké, tlusté, dlouhé, krátké,… Virgil Abloh si s novou kolekcí dal opravdu záležet a dbal na to, aby v ní zahrnul pro každého něco. A narozdíl od obleků některé tyto bundy nejsou celé poseté logy značky, takže pokud preferujete něco minimalističtějšího a postačí vám pouze jedno na rukávu, rozhodně nebudete zklamáni.

Boty a doplňky

LV samozřejmě nezapomněl ani na obuv a kožené tašky. Podražené polobotky z černé kůže, páskové pantofle ve vzoru monogramu nebo ikonické tenisky v kontrastním žluto-zeleném provedení? Výběr už necháme na vás, všechny nabízené páry jsou něčím specifické. Jedna věc je však spojuje – prvotřídní kvalita. Kolekce také přináší nový tvar tašky přes rameno s kovovými nýty a koženými rohy. Nesmíme však zapomenout ani na sérii černých kožených tašek, které dokáží oživit jakýkoliv outfit. To a ještě mnohem více si můžete na stránkách Louis Vuitton prohlédnout a sami se přesvědčit o tom, zda-li kolekce stojí za to nebo ne.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii obuv, doplňky, luxusní kabelky, módní značky a návrháři, pánské oblečení, tašky a batohy a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu