Pura Vida se zahraničními umělci: Sporty móda s příběhem

Pura Vida se zahraničními umělci: Sporty móda s příběhem

27. května 2021, Pura Vida, legíny, sportovní oblečení, sportovní podprsenky, sportovní top, sportovní tričko

Sponzorované odkazy

Česká značka stylového, barevného a nepřehlédnutelného oblečení nejen na sport, ale i pro volný čas Pura Vida, přichází s další novinkou. Tentokrát se jedná o novinku přelomovou, vůbec poprvé se totiž na kouscích značky podíleli jiní umělci než dosavadní dvorní designérka Petruccya. Vznikla tak kolekce Umělci pro Pura Vida a těšit se můžete na kousky s vůní Kostariky i Slovenska.

Limitka od Pura Vida

Kolekcí Umělci pro Pura Vida si návrhářka Petruccya splnila své velké přání. Limitovaná řada zahrnuje legíny, sportovní topy a trička a také plakát. Vše je, jak jsme u této značky zvyklí, jedinečné, pestré a hravé. Pokud se do některého z kousků zakoukáte, příliš neotálejte, jsou totiž k dostání jen v omezeném počtu kusů. „Projekt Umělci pro Pura Vidu je jedním ze splněných snů. Díky němu mohu oslovit osobnosti, které jsem ve svém životě potkala, ovlivnily mě, zamilovala jsem se do jejich práce a vážím si jejich dovedností. Jejich tvorba dokáže chytit za srdce, nutí přemýšlet a vryje se do povědomí. A to je to, co na umění miluji,” říká Petruccya.

Od Kostariky po Slovensko

Mezi umělci, kteří na nové kolekci spolupracovali, najdeme slovenskou světoběžnici ZanaNi, kostarického výtvarníka Tomo77 a českou ilustrátorku Terezu Semerádovou. ZanaNi, kterou můžete aktuálně najít v tatérském studiu v Brně, se nechává inspirovat ženami, přírodou, vesmírem a láskou. Pro Pura Vida navrhla legíny a top Sebeláska, které jsou určeny pro všechny ženy, které vědí, jak trnitá a dlouhá cesta k sebelásce vede a kolik energie vyžaduje. Tomo77, který sídlí v americkém Portlandu, přispěl tričkem a legínami s přízviskem Chaos. Odkazují na to, že jediná jistota v životě je změna, a i když jich přijde víc než dost, máme na to všechny zvládnout. Pokud věříte na “šťastné oblečení”, zalíbí se vám kousek navržený Terezou Semerádovou – Šťastné legíny. Jejich chvíle přichází v ty dny, kdy potřebujete, aby vše klaplo podle vašich představ. Váže se k nim i plakát této ilustrátorky. Petruccya pak kolekci doplnila o funkční legíny a sportovní podprsenku Tulení kůže. Inspirací pro ně se stal pradávný příběh a jsou určeny pro všechny silné ženy právě s tulení kůží.

Foto: Pura Vida

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu