BVLGARI kolekce brýlí 2021

BVLGARI kolekce brýlí 2021

4. června 2021, Bvlgari, kolekce brýlí 2021, luxusní brýle, kvalitní brýle

Sponzorované odkazy

Zatažené dny střídají ty slunečné, a proto by se při nakupování oblečení na letní sezónu mělo dbát i na sluneční brýle, které nás dokáží ochránit před vlivy sluníčka a dodat našemu vzhledu šmrnc. Každá žena si navíc zaslouží vlastnit alespoň jedny opravdu kvalitní stylové brýle, které její oči opravdu udrží v bezpečí na rozdíl od levných kousků, které možná vypadají dobře, ale svůj účel neplní.

Nabádáme tedy všechny ženy, aby zvážily investici do dražších brýlí, které vydrží celou řadu let, ochrání vás a budou na vás vypadat skvěle. A nebyli bychom to my, pokud bychom pro vás neměli tip – známá značka Bvlgari představila své sluneční brýle pro sezónu 2021 a je opravdu z čeho vybírat!

Metamorfóza hada

Celá letošní kolekce je inspirovaná nikdy nekončící metamorfózou mýtického hada, která znázorňuje boj žen a přizpůsobování se k neustálým změnám. Had, jenž se u této značky rodí znovu a znovu ve stále jiných podobách, se v kolekci šperků Bvlgari poprvé objevil už ve 40. letech minulého století a stal se natolik populárním, že poté kontinuálně převlékal svou kůži a stal se základem nejen Bvlgari šperků, ale také celé řady doplňků, koženého zboží a právě i brýlí.

Had Serpenti je symbolem síly a za každých okolností si vždy dokázal zachovat originální podobu, a to především díky klíčovým atributům značky Bvlgari: lásce k barvám, vášni pro vytříbené detaily, odvážnému designu a dokonalému řemeslnému zpracování.

Luxusní brýle pro každý tvar hlavy

Co je na celé kolekci úžasné, je ta široká škála produktů, kterou Bvlgari nabízí. Nejenže jsou modely stylové, ale nabízí různé barevné provedení a různé tvary sklíček, tudíž si mezi nimi dokáže vybrat opravdu každý. Kulaté, oválné, hranaté, pilotkové, mouchové, šestihranné.

Sortiment nemá hranice a zvládne uspokojit přání jakéhokoliv vkusu. Některé v sobě mají i 24 karátové zlato či drahé kameny, a právě tyto detaily dělají každý jeden model unikátní.

Zdroj foto: Bvlgari

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu