Levis oslavil narozeniny ikonických Levis 501!

Levis oslavil narozeniny ikonických Levis 501!

29. května 2021, Levis, narozeniny, džíny, denim, Levis 501

Sponzorované odkazy

Dne 20. května 2021 oslavila značka Levis narozeniny Levi's® 501®, originálních „blue jean“, prapředka všech džínů. Přes mnoho epoch a stylů minulého století a půl jsou tu stále.

Při této příležitosti Levi's® představuje sedm mladých originálů s jejich příběhy, stylem a také tipy, jak nosí svoje oblíbené pětsetjedničky.

Jsou to

  • Naomi Osaka
  • Hailey Bieber
  • Emma Chamberlain
  • Barbie Ferreira
  • Jaden Smith
  • Marcus Rashford MBE
  • Shai Gilgeous-Alexander

Každý z nich představuje moderní pojetí toho, co z pětsetjedniček vytvořilo od dob Marlona Branda kulturní ikonu.

501 jsou nesmrtelné

Přes mnoho epoch a stylů minulého století a půl zůstává jedna konstanta: Levi's® 501®. Rovné nohavice, poklopec na knoflíky – to jsou ikonické džíny, které si osvojili všichni, od dělníků, filmových hvězd, počítačových programátorů, prezidentů, až po nejvýznamnější osobnosti, které hýbou světem.

Kreativní řešení pro všechny napříč generacemi

Džíny 501® jsou dokonalým plátnem pro kreativní vyjádření a od poloviny dvacátého století základem mladistvého stylu. Od Marlona Branda v Divochovi z roku 1953, přes hippie styl „Summer of Love“ pozdních šedesátých letech, punk 70. let až po hip hop v tmavém ovesized indigu na konci osmdesátek – pětsetjedničky jsou už dlouho uniforma cool mládeže. Je to díky jejich klasické jednoduchosti.

Neobyčejně obyčejné

Obyčejné pracovní kalhoty vyrobené z odolného denimu se střihem, který sedí téměř všem. Vystylované nebo neformální, obtažené nebo volné, tmavé nebo vyšisované, bez úprav nebo přešité – jsou srdcem a duší nejen Levi's®, ale i moderní módy.

Jak je nosíte vy?

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu