Dámská kolekce LV Pre-Fall 2021

Dámská kolekce LV Pre-Fall 2021

16. června 2021, Dámské oblečení, Louis Vuitton, kolekce podzim a zima 2021

Sponzorované odkazy

Pánskou kolekci letošního roku značky Louis Vuitton jsme vám již představili a už jen z fotografií je patrné, že je na co se těšit a z čeho vybírat. Nyní se společně podíváme i na dámské modely, které jsou snad ještě více pestré, barevné a optimistické.

Podstata nové kolekce

Ze všech produktových fotografií je na první pohled zřejmé, že se celá kolekce nese v duchu sytých barev, netradičních kombinací a především prvotřídní kvality, kterou je Louis Vuitton tolik uznávaný. Umělecký ředitel dámských kolekcí – Nicolas Ghesquiére – vyobrazuje své vize, jenž jsou pro něho ztělesněním samé podstaty ženy, prostřednictvím třech stylistických pilířů. Prvním je nový romantismus, který spojuje jemnost materiálů a delikátních výšivek s urbanistickým stylem. Druhým je energická sportovní móda; ta znovuobjevuje barevné bloky. Posledním pilířem je poté návrat k základům, jenž vyobrazuje novou podobu ikonických modelů módního domu, která dobývá svět díky své prověřené klasice.

Ambasadorkou celé kolekce Pre-Fall 2021 je anglicko-francouzská herečka Stacy Martin, kterou můžete zahlédnout na všech produktových fotografií. „Stacy vyniká vrozenou elegancí a inspirující osobností. Hluboce respektuji její kariéru, výrazné postoje i role, kterých se zhostila. Fotografování se Stacy jsem si užíval. Je tak svěží a bezprostřední, velice se mi líbí způsob, kterým předvádí mé kolekce,“ uvedl Nicolas Ghesquiere.

Fakt, že se jedná o podzimní kolekci, však vůbec neznamená, že v ní naleznete pouze teplejší oblečení. Louis Vuitton nabízí mimo jiné i nové spodní prádlo, celou řadu kabelek, slunečních brýlí, zlatých doplňků a obuvi všeho druhu. Ceny jednotlivých produkt ještě nejdou známé, ale můžete si celou kolekci prohlédnout ZDE.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu