Nová kolekce Pavla Berkyho na soupeřce MasterChef Česko

Nová kolekce Pavla Berkyho na soupeřce MasterChef Česko

18. června 2021, Pavel Berky, nová kolekce, větrovky

Sponzorované odkazy

Ač je Pavel Berky, bronzový účastník poslední řady MasterChef Česko stále velmi zaneprázdněný vařením a aktuálně hlavně přípravou své první kuchařky, našel si čas i na své původní povolání – módu.

Na svých sociálních sítích se pochlubil novou kolekcí větrovek, které jsou dle slov jeho fanoušků jednoduše obyčejně neobyčejné.

Horská dráha končí: čas na módu

“Poslední dva roky byl můj život jak na horské dráze a díky natáčení a následně i vysílání MasterChefa a dalším akcím jsem absolutně neměl čas na módu… Což mě velmi mrzelo a tak jsem si našel chvilku času a připravil novou kolekci nadčasových elegantně-sportovních větrovek. Cílem bylo, aby je mohl nosit člověk v každém věku, každé postavy ale i každého pohlaví.” shrnuje svou novou kolekci sám Pavel a je fakt, že větrovky opravdu skvěle odráží aktuální oblibu kombinování elegantní módy se sportovními prvky.

Pro každého v každém věku

Jeho myšlenku potvrzují i fotografie, které ke své kolekci nafotil. Jako hlavní tvář kampaně si vybral svou kamarádku a soupeřku ze soutěže MasterChef Česko – Lucii Čižmárovou, která má s modelingem bohaté zkušenosti a na fotkách to je velmi znát.

Vedle ní se v kampani objevil i sám Pavel společně s dalším módním návrhářem Janem Smejkalem a maminkou Pavlova přítele Matěje – orientální tanečnicí Danielou Pardusovou.

Lichotivé střihy i barevnost

Je tak krásně vidět, že střih i barevnost větrovek opravdu lichotí komukoliv. Bundy jsou vyrobeny z lehké šusťákoviny, takže jsou krásně skladné. Na eleganci pak určitě přidá decentní rozparek na zadní straně, široký opasek a vysoký límec. Jedná se tak o všestranný módní kousek, kterým člověk bezesporu zaujme své okolí a je na každém jak větrovku zkombinuje.

Větrovky jsou k dispozici za cenu 3 490,– Kč na eshopu Pavla Berkyho.

  • Fotograf: Eva Koželoužková
  • Make up: Kateřina Krobová
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu