ALO Flower Spirit: Spitirualita ve šperku

ALO Flower Spirit: Spitirualita ve šperku

8. července 2021, ALO Flower Spirit, kolekce, šperky, Alo Diamonds

Sponzorované odkazy

Česká klenotnická značka ALO diamonds představila novou kolekci šperků ALO Flower Spirit. Najdete v ní celé nové kolekce, jakými jsou například Starlet ve tvaru hvězdiček nebo Night Sky s magickými černými diamanty.

Nové designové skvosty doplňující také již stávající oblíbené kolekce koktejlových prstenů, Creoles, Sunshine se žlutými diamanty či ALO Iconic Flowers -šperky typické pro tuto značku šperků, která oslavila 25 let na českém trhu.

Koktejlové prsteny

Prsteny s dominantním centrálním drahokamem všech barev jsou oblíbené již po staletí. Dříve byly výsadou dam u dvoru, princezen a královen, dnes se však staly neoddělitelným doplňkem ženského outfitu. Nosí se ve dne i ke koktejlkám nebo večerní róbě a většinou je necháme vyniknout na ruce samotné. ALO diamonds nabízí šperky s dvaceti druhy drahokamů ve čtyřiceti nádherných barevných odstínech a vybírat si z nich lze podle oblíbené barvy nebo vlastností daného kamene. Z pestrobarevné palety nové kolekce až oči přechází.

Do zlata jsou osazeny bleděmodré akvamaríny, ledově modrý chalcedon, topaz modrý jako moře nebo pronikavě modrý tanzanit, který může hrát přes safírově modrou až po tmavě modrou s nádechy fialové. V této kolekci najdete také citrín zářivý jako slunce, něžný růžový růženín, růžovofialový průzračný kunzit nebo důstojnou fialovou barvu ametystu. Na opálené pleti v létě zazáří jasně oranžový karneol, mechově zelený chryzopras nebo ametyst green v barvě lesní tůně. Nesmí zde chybět ani oblíbený měsíční kámen ať v již tradičních mléčně bílých, čokoládově hnědých nebo oranžovohnědých odstínech.

Drahokamy jsou zasazeny do bílého, žlutého nebo růžového zlata a jejich barvu velmi často podtrhují také diamanty. Tvar jejich brusu je vybírán tak, aby kámen nejlépe vynikl ve tvaru prstene a nejvíce zvýraznil jeho barvu.

Starlet

Už odedávna lidé vzhlíží ke hvězdám a sní o nich. Proč tedy nenosit jednu vlastní hvězdičku u sebe? Velmi oblíbená kolekce Starlet byla doplněna o nové prsteny, náhrdelníky a náušnice. Hvězdičky různých tvarů jsou tvořeny bílými diamanty a jsou zasazeny do bílého, žlutého nebo růžového zlata.

Creoles

Náušnice ve tvaru kruhů nebo oválů patří mezi ikonické šperky značky ALO diamonds. První typy vznikly před 25 lety stejně jako značka sama. Na kampaních ji proslavila světová topmodelka Petra Němcová a patří také mezi oblíbené šperky současné tváře značky-tenistky Petry Kvitové. Kolekce byla doplněna o nové vzory jak rovného, tak kónického tvaru a zákazníci si mohou vybírat ze všech barev zlata.

Animals

Kolekce ALO Animals je určena pro nositelky, které se nebojí vybrat si výrazné a extravagantní šperky. Je velmi oblíbená, a proto vznikají stále nové vzory. Hojně jsou zde zastoupeny žabky, hadi, draci, želvy a různí ptáci, najdete zde ale třeba také žirafu, koně nebo leguána.

Night Sky

Černé diamanty vypadají jako noční nebe a své příznivce si nachází zejména v posledních letech. Jsou magicky svůdné, ale přesto rebelské. Milují je muži i ženy, které se těmito výraznými šperky nebojí podtrhnout svůj osobitý styl a dát najevo svou nezávislost a individualitu. Nová kolekce nabízí náušnice, prsteny, náramky a také velmi módní náhrdelníky evokující růženec. V kolekci nechybí také skvostný prsten vytepaný z černého zlata ve tvaru růže, která rozkvetla v noci. Jeho precizní ruční výroba trvala přes 6 týdnů.

Sunshine

Královským šperkům z kolekce Sunshine nechybí třpytivé bílé brilianty, nepřehlédnutelnou dominantu ale vždy tvoří vzácný žlutý diamant. V zářivé kombinaci těchto kamenů se díky preciznímu výbrusu a mistrovskému zpracování odráží ten nejjasnější sluneční svit.

ALO Iconic Flower

Rozkvetlá zahrada ALO diamonds je plná čarokrásných květin, které nikdy nezvadnou. Pestrobarevnou kytici si můžete uvít z modrých a růžových safírových orchidejí, zlatých, černých či bílých diamantových růží či jasmínů anebo exotických květin vykvetlých ve fantazii designérů ALO diamonds.

Zdroj foto: ALO diamonds

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu