Léto na filmové vlně – trička, brýle i taška v barvách MFF Praha – Febiofest

Léto na filmové vlně – trička, brýle i taška v barvách MFF Praha – Febiofest

30. června 2021, Febiofest, tričko, brýle, taška, filmový festival, merch

Sponzorované odkazy

Jste nadšenci filmů a rádi své pocity a zážitek z nich sdílíte s ostatními? Vládní opatření skrze koronavirus se konečně uvolňují a už je opět možné pořádat velké akce a festivaly. Jedním z našich tipů je mezinárodní filmový festival Praha neboli Febiofest – jeden z největších českých filmových festivalů a také druhý nejprestižnější filmový festival v zemi po MFF Karlovy Vary.

Letošní 28. ročník se uskuteční od 17. do 24. září ve Slovanském domě v centru Prahy a ačkoliv samotný program ještě není zveřejněný, víme, že se Febiofest zaměřuje na hranou tvorbu, převážně na celovečerní filmy, a tak bude o zábavu jistě postaráno. Diváci také mají jedinečnou možnosti narazit na nejrůznější umělce. Během posledních let zde osobně uvedli své filmy tvůrci jako například Catherine Deneuve, Bille August, Arnaud Desplechin a mnoho dalších.

Fanoušci tělem i duší

Opravdoví nadšenci a ti, kteří tento mimořádný festival chtějí podpořit, si mohou na uměleckém e-shopu 2market.cz pořídit merch v barvách MFF Praha. Vybírat můžete například z klasických dámských i pánských triček v černém a bílém provedení s logem festivalu ze 100% bavlny za krásnou symbolickou cenu 150 Kč. Podobné žlutočerné provedení nabízí i kvalitní ponožky, které jsou československým výrobkem značky Fusakle, tudíž nejenže podpoříte oblíbenou akci, ale také lokální podniky.

K zakoupení je mimo oblečení také bavlněná plátěná taška v černé barvě se žlutým potiskem za 95 Kč, sluneční brýle klasického či pilotkového stylu či originální kompaktní zápisník plný filmových vzpomínek, hlášek, textů a poznámek, jenž je ručně vyroben v Praze, je produktem recyklace a navíc je doplněn i tužkou.

Zdroj foto: Febiofest

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii doplňky, ostatní, sluneční brýle a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu