Bvlgari má nového ambassadora pro šperky a hodinky: Andreje Rubljova

Bvlgari má nového ambassadora pro šperky a hodinky: Andreje Rubljova

2. července 2021, Bvlgari, Andrej Rubljov, hodinky, šperky, nový ambasador

Sponzorované odkazy

Světová firma luxusního zboží sídlící v Itálii, Bvlgari, v tomto roce představuje celou řadu příjemných novinek. Jednou takovou je i představení nového ambasadora jejich hodinek a šperků, kterým je ruský třiadvacetiletý tenista Andrej Rubljov.

Tento mladý talent se stal středem pozornosti už v loňském roku, jelikož mezi své trofeje dokázal přidávat jeden prestižní titul za druhým a stal se součástí světové sedmičky. Mezi jeho úspěchy patří výhra osmi singlových a dva deblové turnaje okruhu ATP. Mimo jiné se v letošním roce stal také finalistou Monte Carlo Masters.

Proč právě on?

A proč si Bvlgari vybrali jako svého ambasadora právě jeho? Andrej Rubljov se totiž na ploše pravidelně objevoval s hodinkami Bvlgari na zápěstí. Bylo tedy jasné, že jejich produkty se mu líbí, a firma se rozhodla s ním navázat spolupráci, jež by jejich vzájemný vztah o to víc upevnila.

„Navzdory loňskému lockdownu i velkým vzdálenostem, které nás dělí, jsem se ihned cítil právoplatným členem rodiny Bvlgari – a to od první chvíle, kdy jsem začal značku blíže poznávat prostřednictvím mých nových hodinek Aluminium. Samozřejmě mne zaujaly také aktivity ve spojení s organizací Save-the-Children, které jsou blízké mému přístupu k charitě. Jsem velmi šťastný a hrdý, že jsem se mohl stát oficiálním ambasadorem Bvlgari – exkluzivní značky, která fascinuje svou smělostí, originalitou, italskou životní energií a ikonickým designem, stejně jako výjimečným a autentickým postojem ke společenské odpovědnosti,“ uvedl Andrej Rubljov.

Tento nový talent pocházející z Ruska ve své nové roli bude nyní podporovat komunikaci klíčových hodnot značky cílenou na publikum napříč všemi generacemi a my pevně věříme, že si italská firma pro tento úkol vybrala toho správného.

Zdroj foto: Bvlgari

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu