Plove Preciosa: plavky tak trochu jinak

Plove Preciosa: plavky tak trochu jinak

28. června 2021, Plove, Preciosa, Plove x Preciosa, plaky, luxusní plavky, plavky s krystaly

Sponzorované odkazy

Plavky, v nichž léto získá naprosto nový, luxusní a zářivý nádech, tak by se dal ve zkratce popsat počin, který si pro všechny fanoušky krystalů a české módy přichystaly značky Plove a Preciosa. Navázaly totiž na předchozí spolupráci a představují minikolekci plavek, z nichž číší dynamika, ale také líné dny u vody.

Kouzlo skryté v detailech

Celé to začalo kampaní Unstoppable ze sklonku minulého roku, při níž se tyto dvě značky daly dohromady. Zakladatelka a návrhářka značky Plove Pavlína Miklasová vytvořila při této příležitosti tři exkluzivní modely plavek a jeden pár sandálů, jak jinak než osázených krystaly. A jednalo se o vskutku mravenčí práci. „Nazvala bych to doslova šperkařinou na látce. Záleželo na každém milimetru. Broušené kameny se na látku přenášejí ze speciální fólie. Na spodní straně obsahují lepidlo, které aktivuje teplo. Za pomocí speciálního lisu se k látce přes fólii přitlačí a zahřejí na příslušnou teplotu. Právě to zajistí, že krystaly na materiálu pevně drží,” popisuje použitou technologii Miklasová.

Plove x Preciosa: luxus posetý krystaly

Byla by ale škoda nechat tak exkluzivní modely “jen” pro kampaň, a tak vznikla prodejní mini kolekce plavek zdobených krystaly. Obsahuje jedenáct kusů plavek, které ocení všechny milovnice luxusu a jedinečnosti. A potěší i multifunkčním využitím. „Modely se dají využít standardním způsobem, tedy můžete v nich bez obav plavat. Vzhledem ke svému provedení však obstojí jako osobité kousky pro speciální příležitosti i jako výraznější varianta místo klasického body,” vysvětluje designérka.

Novinky pro rok 2021

Dokonalý model pro letošní léto můžete najít i ve stálé kolekci značky Plove. Ta si pro léto 2021 připravila čtyři nové modely. Ať už hledáte klasiku v podobě trojúhelníkových plavek v zajímavých barevných kombinacích, decentní variantu v šedém odstínu nebo spíše sportovnější střih, najdete tu model vyhovující vašim představám.

Foto: Preciosa x Plove

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu