Módní hit letošního léta? Pastelové a květinové Conversky!

Módní hit letošního léta? Pastelové a květinové Conversky!

24. června 2021, tenisky, Converse, doplňky, pastelové Conversky, květinové Conversky

Sponzorované odkazy

Americká světově známá firma Converse představuje své nové letní modely, ze kterých vyzařuje pozitivní energie a jejichž barevná paleta zaujme nejednu stejně tak pozitivní bytost. Designéři se na nové kolekci pořádně vyřádili a zhotovili různá provedení modelů Chuck 70 a Chuck Taylor All Star, které jsou ověřenou klasikou a zajišťují maximální komfort a styl.

Trendy pastelové barvy

Myslím, že každý z nás zaznamenal obrovskou popularitu pastelových barev. Lidé je nosí nejen prostřednictvím oblečení, ale také svých doplňků, manikúry a ti odvážnější si dokonce v těchto odstínech barví i vlasy! Ani Converse nechce být v této hře pozadu, a proto vydal nové tenisky v těch nejoblíbenějších pastelových barvách – ve žluté, růžové a modré. Nemusíte si tedy nutně barvit vlasy, abyste byli in, postačí vám vybrat si jeden pár z těchto krásných modelů a úspěch máte zaručený. Pastelově žluté tenisky vás vyjdou na 1 890 Kč, růžové na 2 390 Kč, modrošedé jakbysmet a elegantní béžové za 4 399 Kč. Investice je to rozhodně výhodná, boty vám totiž vydrží po celá léta a mladá generace si je dokonce schválně odírá, aby byly retro a „cool“, tudíž se ani nemusíte hněvat, pokud si je náhodou nedopatřením odřete.

Květinové vzory

Pro ty více extravagantní firma Converse nabízí i nádherné květinové vzory různých druhů. Ať už chcete mít kytičku sem tam nebo po celém obvodu boty, nové modely nabízí od každého něco a jsou skvělou ukázkou toho, jak dokonale si designéři dokáží s jednotlivými vzory vyhrát. Levnější kousky vás budou stát 1 990 Kč a ty dražší kolem 2 590 Kč.

A pokud zrovna nemáte chuť pořizovat si nové boty, můžete si také prohlédnout stylová oversized trička, která se vám na léto budou skvěle hodit, protože se dají vynosit i jako šaty – stačí k nim přidat pásek či obyčejnou šňůrku a outfit je kompletní!

Zdroj foto: Converse

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu