Velké kabelky: Když chcete víc prostoru stylově

Velké kabelky: Když chcete víc prostoru stylově

20. července 2021, Folbeur, kabelky Folbeur, velké kabelky, kožené kabelky

Sponzorované odkazy

Do malé kabelky dáte opravdu to nejnutnější, ale co když chcete víc? Může se zdát, že se v poslední době těší malé kabelky většímu zájmu, ale velké kabelky jim na pomyslném výsluní hrdě konkurují. Dávají totiž možnost mít s sebou vše, co potřebujete pro každou vaši roli – aktivní stylové ženy, milující svou práci, rodinu i samu sebe. Značka Folbeur vám takové kabelky právě nabízí.

kabelka Folbeur Grand Grigio

Velká, větší, největší: Petit, Grand a Poche

Značka kožených luxusních kabelek a doplňků FOLBEUR nabízí všechny velikosti, záleží jen kolik potřebujete prostoru. Téměř bezednou kabelou je Grand, jeden z prvních produktů, který uvedla na trh zakladatelka značky Markéta Folberová a stále patří mezi její nejoblíbenější kabelky.

cena Grand Cipria kabelky je 15 900 Kč

Grand

„První kabelka, která se pod značkou FOLBEUR zrodila, byl Grand. V začátku jen v oranžové a zelené barvě. Byla jsem z něj nadšená a mé okolí také, a tak jsem ho oblékla i do dalších barev. Tentokrát do klasické černé, hnědé, šedé a pudrové. A rozhodně to byl krok správným směrem.“ Doplnila Markéta Folberová.

cena Petit Arancia činí 12 900 Kč

Petit

O něco menší kabelkou se stal po nějaké době Petit, který je středně velkou kabelkou, kam se vejde naráz kniha, peněženka i 13” notebook, a ještě vám zbyde místo. Milujete barvy, nebo raději vsázíte na jistotu? V barevné kolekci Petit si vyberte kabelku, která váš outfit rozsvítí a zároveň se ponese v duchu minimalismu.

cena kabelky Poche Nocciole je 14 500 Kč

Poche

Třetí v řadě, spíše větší kabela, je designově odlišná Poche, neboli kapsa. Přední úložný prostor v tomto tvaru je kabelce Poche vlastní. Nejvíce jí barevně sluší černá, šedá, zelená i pudrová.

Folbeur Petit Nocciole

A co mají všechny velké kabelky Folbeur společné?

Můžete je nosit v ruce za dvě pevná ucha i na popruh přes rameno. Přeci jen se někdy hodně naplněná kabelka pronese. A díky tomu, že jsou vyrobené z pevné měkké italské kůže, budou vždy krásně držet tvar. Nemusíte se bát do nich umístit naráz notebook, knihy, hračky pro děti, líčidla, deštník, lahev s pitím… zkrátka vše, co potřebujete. Budete stylová a sebejistá.

Celé barevné kolekce velkých kabelek najdete na Folbeur.com.

Zdroj foto: Folbeur

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky, tašky a batohy a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu