Kolekce M&S: Vzdušné košilky a lehká pyžama

Kolekce M&S: Vzdušné košilky a lehká pyžama

14. července 2021, Marks & Spencer, noční prádlo, dámské prádlo, saténové dámské pyžamo

Sponzorované odkazy

Červencové a srpnové noci nám odepírají ten blažený pocit ze zachumlání se pod teplou peřinu po dlouhém náročném dni – ba naopak, deka se teď zkopává až k nohám, otevírají se okna a často ani to nestačí a stále je nám teplo a nemůžeme usnout. Anglická maloobchodní globální módní značka Marks & Spencer nám v tomto ohledu chce pomoci a představuje novou letní kolekci vzdušných košilek a lehkých letních pyžam pro sladké snění.

Vše začíná u materiálu

Nejzásadnějším faktorem při výběru prádla na spaní v letním období je prodyšnost materiálu. Když bude pokožka dostatečně dýchat, nebude se tolik potit a váš spánek tak bude hned pohodlnější. Jaké materiály tedy značka Marks & Spencer vybrala? Bavlnu a satén! Bavlna se postará o odvádění potu a prodyšnost, zatímco satén ochladí pokožku a dodá pocit přepychovosti. Jen si to představte – promenádovat se v saténovém pyžámku na hotelovém pokoji s výhledem na pláž, popíjet víno na balkoně a nechat se objímat tím chladivým materiálem na opálené kůži…to je sen!

Volnější střihy a hravé barvy

Ať už na spaní preferujete kraťasy s topem, nebo vám guma kolem pasu vadí a raději nosíte noční košilky, sortiment M&S zahrnuje široký výběr obou možností. A co teprve těch střihů! Na ramínka, krátký rukáv, dlouhý rukáv, maxi košilky, saténové župánky… rozhodně to stojí za prohlédnutí. Co se týče barev, kromě klasické černé a bílé si firma očividně oblíbila i zelenkavou, bleděmodrou, slonovinovou a nezapomněla ani na letní květinové vzory, které vám dodají na elegantnosti a ženskosti a díky nimž budete okouzlující i ve večerních hodinách.

Novou letní kolekci pyžam, košilek a županů najdete nyní v prodejnách M&S a na e-shopu s doručením domů nebo vyzvednutím v prodejně přes Rezervuj a vyzvedni.

Zdroj foto: M&S

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu