Buďte rebelkou- s ALOve a kolekcí SS21 to je jednoduché!

Buďte rebelkou- s ALOve a kolekcí SS21 to je jednoduché!

10. července 2021, ALOve, šperky, kolekce SS21, přírodní kameny, prsteny, znamení zvěrokruhu

Sponzorované odkazy

Slyšeli jste už o společnosti ALOve? Jedná se o moderní českou klenotnickou značku, která otevírá svět diamantových šperků pro ty, kteří chtějí objevovat jejich třpytivé kouzlo. Navrhují je a zhotovují ti nejlepší klenotníci v pražském ateliéru, který patří mezi největší v Evropě a dbá na špičkovou kvalitu v kombinaci s nejnovějšími módními trendy. Letos ALOve představuje hned čtyři nové kolekce šperků, jež vynikají bezkonkurenčními barvami, noblesou a originalitou, a budou nejen skvělým adeptem na zásnubní prsten, ale také honosní upomínkou narozenin, úspěchů ve škole či v práci nebo i jen tak pro radost!

ZODIAC

Znamení zvěrokruhu se v posledních letech stává velikým trendem a začínají se o ně zajímat i mladší generace. ALOve tedy v tomto duchu přináší kolekci dvanácti přívěsků se symboly měsíčních znamení posetých diamanty. Každý z nich má své speciální poselství a symboliku, a stejně tak má i vliv na svého nositele. Pokud tedy znáte přesné datum narození obdarovávané a víte, že je touto tematikou posedlá, bude tento šperk něčím, na co v budoucnosti nedá dopustit!

COLORMANIA

Pokud vás nebo vaší milou zrovna dvakrát horoskopy nezajímají, ale věříte na sílu a energii přírodních kamenů, kolekce COLORMANIA bude tou správnou volbou. Morganit, citrín, peridot, rhodolit, ametyst, topaz – každý z nich má svůj vlastní význam a ukrývá v sobě poselství přírody. Všechny jsou navíc obklopeny diamanty a vytvořené ve třech barvách zlata, což z nich ve výsledku dělá velmi veselé výrazné šperky.

STARFLOWER

Je to právě hvězda, která se stala inspirací klenotníků ALOve pro unikátní kolekci STARFLOWER, jež se skládá z něžných a zároveň výrazných setů šperků jak pro každodenní nošení, tak pro ty nejvýjimečnější příležitosti. Svůj set si můžete poskládat z výběru náušnic, prstenu a náhrdelníku ve třech barvách zlata. Všechny šperky této kolekce jsou poseté diamanty, které se třpytí ve svitu slunce i noční oblohy a rozzáří celý váš obličej a dekolt.

REBEL AT HEART

Čtvrtá kolekce je určena pro všechny ženy, které chtějí vystoupit z davu, nenosit klasiku a ukázat všem kolem, kdo je tu královna. A čím že jsou tak jiné? Sytými a magicky svůdnými černými brilianty s kovovým leskem, které přímo křičí slova „tajemno“ a „luxus“.

Zdroj foto: ALOve

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu