Ben Cristovao: capsule kolekce s About You

Ben Cristovao: capsule kolekce s About You

16. července 2021, Ben Cristovao, capsule kolekce, About you

Sponzorované odkazy

Zpěvák Ben Cristovao představuje první exkluzivní capsule kolekci ve spolupráci s About You. Vykročil tak na cestu módy ještě více. Ve spolupráci s About You vznikla jedinečná várka kousků.

„Jde o moji první zkušenost s tvořením kolekce. S Laurentem, který kolekci kreativně vedl, a celým týmem ABOUT YOU jsme si rychle sedli a spolupráci jsem si opravdu užil. Jsem nadšený z toho, jak moje Chick Peace & Benny Cristo kolekce vypadá a doufám, že bude bavit i lidi," říká o spolupráci umělec.

Udržitelnost a zdraví

Ben Cristovao se aktivně zapojuje do diskuse o udržitelnosti, zdravém životním stylu a veganství a své hodnoty zrcadlí do vzniklé kolekce. Ty kombinuje se svým svěžím, ležerním streetstylem a výsledkem je hravá kolekce plná barev podtržená silnými myšlenkami.

Barvy a claimy

„Zapojili jsme barvy, claimy spojené s veganstvím a další schované message, které v jednotlivých kouscích určitě najdete. Chci upozornit na „novinové" triko, na které jsme texty dávali dohromady s mojí kamarádkou Karlou Hlavovou. Určitě se na ně zaměřte! Bylo pro mě opravdu důležité, aby byla kolekce udržitelná, a mám radost, že se to z velké části povedlo," dodává Ben Cristovao.

Chick Peace

Logo Chick Peace představuje slovní hříčku. Foneticky jde o cizrnu, zpěvákovu oblíbenou veganskou surovinu (chickpeas), v doslovném překladu znamená mír slepicím. Ben Cristovao se dlouhodobě snaží propagovat veganství pro dobro planety, ale i lidského zdraví a tato kolekce může být dalším úspěšným krokem k šíření potřebné osvěty vedoucí k udržitelněj­šímu světu.

40 cool kousků

Kolekce celkem obsahuje 40 kousků, z toho jich je 18 unisex. Pět kousků kolekce má certifikát GOTS, který zaručuje splnění nejvyšších ekologických a etických požadavků.

O společnosti About You

About You digitalizuje tradiční metody nakupování a přináší inspirativní a personalizovaný zážitek z nakupování na chytrém telefonu. About You se zaměřuje na zákazníky, kteří tak získávají prostor pro individuální vyjádření prostřednictvím módy. Na webové stránce aboutyou.cz a v aplikaci About You, která již získala četná ocenění, zákazníci najdou všestrannou inspiraci a nabídku přes 100 000 produktů od více než 1 000 značek.

S více než 30 miliony jedinečných aktivních uživatelů za měsíc je About You jednou z největších platforem v Evropě pro oblast módy a životního stylu. V současnosti působí na 23 evropských trzích. Prostřednictvím souboru komerčních nástrojů About You Commerce Suite tato módní technologická společnost také nabízí vlastní infrastrukturu jako licencovaný produkt pro elektronické obchodování.

Zdroj foto: About You

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu