Kolekce šperků 2021 Bvlgari B.zero1 Rock: nekonvenční klasika

Kolekce šperků 2021 Bvlgari B.zero1 Rock: nekonvenční klasika

25. srpna 2021, kolekce šperků, Bvlgari, 2021 Bvlgari B.zero1 Rock, B.zero1 Rock

Sponzorované odkazy

B.zero1 – kolekce, ztělesněním inklinace značky Bvlgari k budoucnosti a inovacím. Je symbolem sebevyjádření a charakteru, inspirací a dílem skutečných vizionářů.

V roce 1999 značka Bvlgari představila atraktivní novinku, která obohatila plynulé a známé linie římského Kolosea o industriální inspiraci trubkami. Výsledkem byl válcovitý a zcela nekonvenční design originálního prstenu B.zero1.

Neopakovatelný design šperku vyzařuje avantgardní linie a inspiraci Věčným městem. V průběhu let byl představen v nejrůznějších, inovativních interpretacích. Poslední z nich se datuje do roku 2020, kdy světlo světa spatřila úžasná kolekce B.zero1 Rock, s jádrem pokrytým cvoky.

Bvlgari B.zero1 Rock 2021

Nyní B.zero1 Rock představuje novou perspektivu sebevyjádření a upevňuje svou pozici stylové ikony individuality a neohroženého ducha. Na scénu přichází šest nových kousků.

Náhrdelník z bílého zlata

Hvězdnou novinkou kolekce je působivý náhrdelník z 18karátového bílého zlata, třpytivý kousek, který je se 7,2 karáty dosud nejhodnotnějším šperkem z rodiny B.zero1 Rock.

Náhrdelník je nebývalou kombinací poutavého designu, úžasného šperkařského umění a neodolatelné všestrannosti. Zdobí jej originální motiv řetězu, každý z jeho článků předvádí osobitý styl ikonického prstenu a jeho oblé, odvážné tvary.

Také proporce jsou věrné prstenu – jako by každý z elementů byl měrnou jednotkou B.zero1. Tento designérský přístup je inspirovaný prací vizionářského architekta Le Corbusiera a jeho studiemi měr, založených na metrice lidského těla.

Zlatý náhrdelník

Zlatý náhrdelník ve formě řetězu je ódou na inovativní šperkařský design a sofistikované řemeslné zpracování. Je složený z jednotlivých modulů, každý z nich je tvořen třemi ručně osazenými a sestavenými prvky. Šperk představuje unikátní spojení industriálního designu a legendárního know-how šperkařského domu Bvlgari.

Náhrdelník B.zero1 se hodí pro každého, kdo je bezostyšně svobodomyslný a stále baží po nové inspiraci. Nabízí tři různé možnosti nošení – s přívěskem nebo bez, a s doplňkovým tenkým 18karátovým řetízkem z bílého zlata, který je součástí šperku a lze na něj navléknout kulatý přívěsek.

Náhrdelník z růžového zlata

Oslnivá přehlídka zde ještě nekončí. Nepřehlédnutelný půvab stylizovaného řetězu se objevuje také u náhrdelníku z 18karátového růžového zlata s přívěskem s atraktivními detaily z černé keramiky na okraji.

Náhrdelník s diamantovými cvočky

Neméně půvabná je verze z 18karátového žlutého zlata osazená diamantovými cvočky na krajích. Na centrálním pásku obou přívěsků samozřejmě nesmí chybět cvočky typické pro linii B.zero1 Rock.

Prsteny

Osobitý styl se opakuje u sladěných prstenů z 18karátového zlata, které doplňuje náramek z 18karátového růžového zlata se cvočky, rámovanými detaily z černé keramiky. Tento kousek se skvěle hodí pro vrstvení.

Zdroj foto: Bvlgari

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu