Červencová slevománie na Queens.cz: dámské kraťasy

Červencová slevománie na Queens.cz: dámské kraťasy

24. července 2021, slevy, Queens.cz, dámské kraťasy, šortky

Sponzorované odkazy

A je to tu zase. Na Queens.cz se v poslední době se slevami doslova roztrhl pytel. Tentokrát jsme se zaměřili na ryze letní dámské kousky, kterými bezesporu jsou dámské kraťasy.

Jaké si můžete za dvoutřetinovou cenu pořídit?

Sixth June W Tie Dye Shorts

Barevné dámské kraťasy od značky Sixth June v provedení zelené, žluté a modré jsou pohodlně široké, sedvěma bočními kapsami a decentním logem. Mají elastický pas se stahovací šňůrkou, přičemž barva tohoto kousku je bezesporu abstraktní a velmi atraktivní. Cena činí 820 Kč z původních 1 099 Kč.

adidas Originals Short multicolor

Veselé a barevné krátké kalhoty od značky adidas Originals s all over motivem a černými postranními pruhy vás budou bavit. Šortky mají elastický pas, kapsy na ruce, logo na stehnu a vyjdou vás na 670 Kč z původních 899 Kč.

Tommy Jeans W Stripe Sweat Short

Pruhované barevné dámské kraťasy od značky Tommy Jeans s decentním logem na levé nohavici mají elastický pas se stahovací šňůrkou, kapsy na ruce, logo na stehnu a mírně zaoblený okraj zakončení. Vyjdou vás na 1 650 Kč z původních 2 199 Kč.

Champion Shorts

Růžové jednobarevné dámské kraťasy od značky Champion jsou vyvedeny s decentním logem na levé nohavici. Šortky mají elastický pas se stahovací šňůrkou, dvě kapsy na ruce a cena činí 790 Kč z původních 1 059 Kč.

Nike W NSW Femme Short

Zelené dámské kraťasy od značky Nike s bílým logem na levé nohavici mají zajímavě řešená pružný vysoký elastický pas. K tomu dvě kapsy na ruce a ohrnutí v délce. Pohodlné široké nohavice nabízí volný pohyb. Vyjdou vás na 900 Kč z původních 1 199 Kč.

Nevybrali jste si? Nevadí! Na Queens.cz najdete další nálož šortek.

Zdroj foto: Queens.cz Úvodní foto: Reebook RI FrenchTerry Short za 450 Kč z původních 599 Kč.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu