CityZen® má novinku: luxusní košili, na které není vidět pot

CityZen® má novinku: luxusní košili, na které není vidět pot

6. září 2021, CityZen®, pánská košile, novinka, pot,

Sponzorované odkazy

Značku CityZen® již z našich článků znáte. Prorazila tričky, pak přidala polokošile a nyní jsou to pánské košile. A všechny kousky mají jedno společné – není na nich díky jedinečné technologii zpravování vidět pot.

Navíc je zde osvědčená kvalita 100% prémiové bavlny, nejmodernější technologie úpravy tkanin a precizní ruční práce šikovných českých švadlen. To vše se nyní snoubí v luxusních pánských košilích české značky CityZen®.

Košile CityZen®

Jsou stvořeny pro muže, kteří při oblékání preferují pohodlí a zároveň nechtějí rezignovat na reprezentativní vzhled. Košile jsou zárukou, že na vás nebude vidět pot ani při těch nejvypjatějších situacích či důležitých společenských událostech. Navíc se díky unikátní úpravě materiálu košile nešpiní, kapaliny volně stečou a nezanechají stopu.

Pánské košile CityZen® jsou dostupné ve 3 barvách

  • čistě bílá (skvěle se hodí jako svatební košile)
  • bílá s jemným modro-hnědým vzorem
  • tmavě modrá s jemným vzorem kapek

Eleganci košile podtrhuje nejen kvalitní límeček (vyztužený a s vyjímatelnými kosticemi), ale i další propracované detaily. Například kontrastní perleťový knoflíček u manžety rukávu či speciální saténová vnitřní cedulka, která neškrábe.

Péči o košili a její žehlení usnadňuje úprava easycare+. Když k ní připočítáte odolnost proti skvrnám a špíně a u světlých verzí i vysokou bělost, je jasné, že nové pánské košile CityZenⓇ jsou opravdu výjimečné. Svým majitelům budou dlouho skvěle sloužit a jedinečné vlastnosti si zachovají i po mnoha cyklech praní.

O značce CityZen®

Značka CityZen® sídlí v Chrudimi, všechny své produkty šije v České republice a s maximálním respektem k přírodě. První trika CityZen® se prodala před Vánoci 2018, v roce 2019 přišlo prestižní ocenění Start-up roku, následovalo stěhování do větších prostor, raketový růst výroby, prodeje a tržeb.

Unikátní trika a další oblečení CityZen®, na kterém není vidět pot, odolá špíně a snižuje tělesný zápach, je vyrobeno ze 100% bavlny prémiové kvality. Materiál je upraven speciální technologií, kterou CityZen® vyvinul a používá jako jediný na světě. Kompletní sortiment CityZen® je v prodeji ve vlastním e-shopu, který získal Cenu popularity (kategorie Móda a doplňky) v soutěži Shop roku 2020.

Zdroj foto: CityZen

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu