Nejkrásnější bio bavlněné kousky v bílé barvě nabízí Green butik

Nejkrásnější bio bavlněné kousky v bílé barvě nabízí Green butik

15. srpna 2021, bio bavlna, bílá barva, dámské oblečení, móda, Green butik,

Sponzorované odkazy

Bílá barva nejvíce sluší opálené pokožce, ta ale může být choulostivá a citlivá. Řešením je zařadit do šatníku bílé oblečení z bio bavlny, která je mnohem jemnější než bavlna klasická, a díky tomu vhodná i pro podrážděnou nebo dokonce ekzematickou pokožku.

Bio bavlna je navíc je pěstována s ohledem na životní prostředí. Nádherné šaty a topy v barvě nevinnosti nabízí e-shop a opět i znovuotevřený kamenný obchod Green butik ve Štefánikově ulici na Smíchově.

Bílá je krásná

Bílé šaty nejsou jen výsadou nevěst, ale může si je obléknout každý, kdo chce působit jemně a nechat naplno vyniknout svému letnímu opálení. Bílá trička a topy jsou nenahraditelným základem šatníku a dají se univerzálně kombinovat s kalhotami a sukněmi různých barev a vzorů.

I z důvodu jejich širokého využití a častého nošení je dobré pořídit si je z kvalitních materiálů, jež jsou příjemné na těle a dlouho vydrží.

Tipy z Green butik pro vás

Vyšívané šaty Anita z bio bavlny – prodejní cena je 4490 Kč Vyšívané šaty Jaya z bio bavlny – prodejní cena je 4490 Kč Vyšívaný top Kyra z bio bavlny – prodejní cena je 2590

Více informací naleznete na www.greenbutik.cz

Zdroj foto: Green butik

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu