Láska k vůním se umí prodražit – zkuste kopie značkových parfémů

Láska k vůním se umí prodražit – zkuste kopie značkových parfémů

23. července 2021,

Vůně dnes fungují stejně jako módní oblečení. Kompletní outfit je složen nejen z barev a střihu oblečení, ale neoddělitelnou součástí je též vůně. Zatímco make-up se dnes nosí spíše neviditelný, tedy v tzv. nude stylu, vůně nás má charakterizovat a být identifikovatelnou. Jenomže ceny originálních parfému umí udělat pěknou díru do našeho rozpočtu. Proto stále více milovníků vůní zkouší právě kvalitní napodobeniny parfémů. Budou vhodné i pro vás?

Jsou skutečně kopie značkových parfémů nižší level mezi vůněmi? Určitě ne. Jde o identické vůně k nerozeznání od těch pravých a značkových. Díky tomu, že se dají koupit za zlomek ceny těch originálních, si máte možnost dopřát mnohem více voňavých zážitků, či testovat, jak vám ten který typ vůně sedne.

Napodobeniny parfémů mají i další výhody

Obvykle se dají koupit vždy též v kabelkovém balení jako 25ml parfém. Ten lze pak dolévat. Napodobeniny parfémů Esensino vždy nabízí nejen klasická velká balení, ale i tuto mini alternativu a k ní velkou náplň pro dolévání. Nosit si s sebou příruční parfém už není pouze záležitostí žen. I pánský parfém je vhodné mít vždy po ruce – v práci ve stole, v tašce, zabalen v kufru na dovolenu, ale v poněkud skladnější podobě.

Co byste měli vědět o parfumérském průmyslu?

Parfémy jsou fascinující součástí kosmetického i celého fashion světa. Problémem je, že podobně jako u módy, i zde platíme zejména za značku. Ano, parfém si mnohdy poprvé koupíme kvůli tomu, že je od našeho oblíbeného designéra, od kterého bychom si třeba nemohli dovolit oblečení. Napadlo vás ale, že jde o pouhou iluzi? Parfém totiž konkrétní návrhář obvykle vůbec nenavrhl. Často dokonce vznikl pouze jako licencovaný produkt, které má možnost honosit se danou značkou. Vy přitom platíte právě za ní.

Další, co si připlácíme, je flakon. Některé jsou skutečně fascinující. Parfémy však patří do tmy, takže si je doma ani nemáme možnost někde vystavit. Často si je přendáváme do odstřikovacích minilahviček, aby se vešly do kabelky. Někdy si ve snaze ušetřit zas kupujeme testery, kde již fascinující flakon chybí. Ty jsou však cenově stále dražší než kopie značkových parfémů. Tak neváhejte a zkuste je.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu