Bvlgari zbrojí na podzim a zimu novými kabelkami a doplňky

Bvlgari zbrojí na podzim a zimu novými kabelkami a doplňky

29. srpna 2021, Bvlgari, kabelky, doplňky, peněženky, podzim, zima, 2021, kolekce podzim a zima 2021

Sponzorované odkazy

Kolekce koženého zboží a doplňků** Bvlgari** pro sezónu podzim/zima 2021 je zasvěcena městské oáze a všem ženám, které by rády získaly zpět svůj život, prostor i svá přání. Kolekce se točí kolem metamorfózy, kterou dokonale ztělesňuje Serpenti, ikona značky Bvlgari.

Působivost transformace předvádí pomocí výraznějších proporcí, originálních kombinací materiálů, nepřehlédnutelných prvků a hravých detailů. Pracuje také s klíčovými motivy tohoto módního domu, které se objevují v nečekaných podobách.

Serpenti Forever

Do hadího světa Bvlgari přichází rafiové lýko, přírodní materiál, který je zpracován v urbanistickém duchu s hravým přístupem. Kabelka Serpenti Forever z lakované teletiny září díky jedinečnému proměnlivému a lesklému povrchu, který zdobí zapínání v podobě hadí hlavy zakomponovaný do těla kabelky. Model Serpenti Forever s vrchním madlem z teletiny zaujme oslnivými křišťálovými detaily.

Serpenti Forever Maxi Chain

Je vyrobena z kůže Nappa a zdobí jí okouzlující řetězový popruh, ručně sestavený, článek po článku. S čistými, jednoduchými liniemi kabelky dokonale ladí hadí hlava, kdy vrchní partii hlavy zdobí sladěné drahé kameny, jako třešnička na dortu této neodolatelné směsi originálního designu a rafinovanosti.

Bvlgari Logo

Další novinkou nadcházející sezóny je maximalizace legendárního loga BVLGARI. To zdobí novou kabelku přes rameno Bvlgari Logo, která kombinuje praktičnost se sofistikovaností. Má hranatý tvar a čisté linie, které rozjasňují zajímavé detaily. Praktická taška přes rameno nabízí jednoduchou eleganci ve spojení s bohatým řemeslným zpracováním.

Serpenti Cabochon Maxi Soft Matelassé

Kabelka Serpenti Cabochon Maxi Soft Matelassé zaujme svou siluetou rozdělenou do bloků a výrazným prošíváním. Představuje se v jemné teletině, výraznějších proporcích se zajímavým prošíváním ve formě grafického motivu.

Serpenti Afterglow Python

Dynamický motiv řetězu vstupuje také do světa vzácných kůži a představuje se prostřednictvím modelu Serpenti Afterglow Python. V moderním stylu a urbanistickém duchu zobrazuje vodní element. Kůže krajty v čelním řezu září všemi odstíny modrozelené. Základní barevná vrstva je aplikována ručně metodou „airbrush“.

Serpenti Forever Shaded Karung

Rodí se tak nové modely, třeba jako kabelka Serpenti Forever Shaded Karung, vytvořená inovativní technikou digitálního tisku. Je jako barevná duha odrážející se na vodní hladině, výsledného barevného efektu bylo dosaženo ruční aplikací směsi duhových perleťových sprejů v kombinaci s použitím speciální fólie pro závěrečný lesk. Tak vznikl originální vzor, dostupný exkluzivně u Bvlgari.

Serpenti Diamond Blast

Poznávacím znamením kabelky jsou překroucené linie a optická iluze. Ikonický vzor se představuje v inovativním motivu s názvem Maxi Framed Quilted Diamond, s čistými a výraznými liniemi, které jako by byly ve formě “zoomu”. Charismatický design podtrhuje kontrast mezi jemným a prošívaným tělem kabelky z teletiny v odstínu opálové slonoviny a rovného černého lemování.

Serpenti Diamond Blast Three Maxi Chain

S motivem řetězu pracuje rovněž kabelka Serpenti Diamond Blast Three Maxi Chain s odnímatelným vrchním madlem. Její kouzlo spočívá v neodolatelné kombinaci opálově slonovinové teletiny a sofistikovaného kovového dekoru v temně granátovém odstínu.

Serpenti Nebulous Python

Kabelka s psychedelickým motivem, je vyrobena z přirozeně opracované kůže krajty v předním řezu. Ta je nejprve upravena v procesu bubnového barvení v karamelově topazovém odstínu. Následně je na ní ručně houbičkou aplikován temně granátový tón, až vznikne výsledný mramorový efekt. Její působivost podtrhuje nádherná hadí hlava se smaltovými články, které pozvedají živoucí barvy nového modelu.

Serpenti Himalayan Croco

Svým sofistikovaným kouzlem oslní v nadcházející sezóně kabelka Serpenti Himalayan Croco. Vzácná kůže krokodýla hraje odstíny, které se prolínají od bílé až k béžové a šedivé. Nejprve je částečně odbarvena, poté upravena procesem bubnového barvení, které zvýrazňuje její přírodní krásu. Elegantní barvy kůže se opakují na smaltových článcích hadí hlavy, kterou zdobí pronikavé onyxové oči.

Drobné kožené doplňky

Segment drobného koženého zboží se rozrůstá o vzrušující mikro kabelky, které si pohrávají s nejrůznějšími sezónními trendy. Těšit se můžete také na svěží náramky Serpenti a Divas’ Dream, které propůjčují ikonickému designu nádech barev a zábavy.

Brýle Bvlgari

Kolekce brýlí pro sezónu podzim/zima 2021 je inspirována nekonečnými obměnami hadí kůže a představuje modely Serpenti v nové podobě. Ikonická linie B.zero1 přináší převratný design a nadčasový půvab. Sluneční brýle jsou nadčasové a svěží zároveň. Rozehrávají hru na schovávanou prostřednictvím kovových obrub ve tvaru pilotek a vygravírovaného loga Bvlgari, ukrytého za čočkami. K dispozici jsou i v dioptrické variantě. Oba typy brýlí rozjasňuje a ozvláštňuje kulatý motiv inspirovaný šperkařskou výrobou.

Zdroj foto: Bvlgari

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky, luxusní kabelky, módní značky a návrháři a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu