Slavnosti šperků: Sixiéme Sens Par Cartier

Slavnosti šperků: Sixiéme Sens Par Cartier

23. srpna 2021, Cartier, Sixiéme Sens Par, šperky

Sponzorované odkazy

Velice známá značka sídlící v Paříži, Cartier, představila novou kolekci šperků Sixième Sens par Cartier na břehu proslulého italského jezera Como, které je považováno za jedno z nejkrásnějších alpských jezer.

Hostitelem večera byl Cyrille Vigneron, president a CEO Cartier International a nechyběla zde ambasadorka a tvář kolekce Golshifteh Farahami, modelka a herečka Mariacarla Boscono, modelka Bianca Brandolini, herečka Yasmine Sabri, podnikatelka a editorka Deena Abdulaziz, režisérka a herečka Nadine Labaki, či herečky Fatima Al Banawi, Hannah Herzsprung a Sibel Kekilli.

Celá nová kolekce

Byla světu ukázána v podvečerních paprscích letního slunce během slavnostního večera v hotelu II Sereno Lago di Como, ležícím na samotném břehu jezera, jenž byl nedávno kompletně zrekonstruován v moderním stylu španělskou architektkou a designérkou Patricií Urquiola.

Sixième Sens par Cartier Hihi Jewellery

Je kolekce připomínající poslouchání výrazných písní na jednom albu; každá píseň je jiná a má svůj vlastní text, melodii a kompozice, ale zpívá je stejný umělec. Její inspirace sahají od „stylizovaných kočičích interpretací“ až po „organické textury a střepy barevného skla“. Všechny šperky jsou dokonalým spojením precizního uměleckého zpracování a schopnosti vyvolávat i ty nejhlouběji ukryté emoce, zachycené mezi překvapením a úžasem.

Zdroj foto: Cartier

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu