Pánské bermudy a šortky ve slevách

Pánské bermudy a šortky ve slevách

17. srpna 2021, Pánské bermudy, pánské a šortky, slevy, Queens, kraťasy,

Sponzorované odkazy

Obchod se značkovým outdoor oblečením Queens nenabízí cool slevy jen na tenisky a dámské kousky. I pánové si přijdou na své. A jistě ji přijdou vhod tipy na letní krátké kalhoty.

Co je dnes v kurzu a ještě slevou?

ellesse Bossini Tie Dye Short

Jakoby batikované jsou cool modrobílé pánské kraťasy od značky ellesse s all over motivem a postranním logem. Kraťasy mají elastický pas se stahovací šňůrkou, dvě boční kapsy na ruce a jednu zadní kapsu. Zdobí je oranžové logo na stehnu s nápisem značky a logo se opakuje na zadní kapse. Krátké kalhoty vás vyjdou na 810 Kč z původních 1 159 Kč.

Urban Classics Basic Sweatshorts

Měkkoučké a pohodlné jsou tmavě modré pánské kraťasy od značky Urban Classics. Kalhoty mají široký elastický pas se stahovací šňůrkou ve shodné barvě, dvě kapy na ruce a délku nad kolena. Vyjdou po slevě z 599 Kč jen 420 Kč.

Levi's ® 405 Standard Short

Denimové modré pánské kraťasy od značky Levi's ® jsou střihem jako klasické levisky, jen s krátkými nohavicemi. Pas na zip s knoflíkem doplňují dvě kapsy na ruce a dvě zadní kapsy. Cool koukse por letní dny vyjde z původních 1 599 Kč nyní jen 1 120 Kč.

Kappa Banda Treads

Černé pánské kraťasy od značky Kappa s bílými postranními logy mají extrémně široké a tím velmi pohodlné nohavice. Elastický pas se stahovací šňůrkou doplňují dvě kapsy na ruce a podélná loga značky na bocích. Původní cena 959 Kč je snížena na 670 Kč.

Jordan M J PSG Jumpman Short

Tmavě modré pánské kraťasy od značky Air Jordan mají zajímavě řešenu délku s bočními výkroji s červenými a bílými motivy. Šortky mají elastický pas se stahovací šňůrkou, dvě kapsy na ruce a výrazné logo v zakončení délky na boku stehna. Vyjdou vás na 1 050 Kč z původních 1 499 Kč.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu