Nové ambassadorky Bvlgari: Priyanka Chopra a Eiza Gonzáles

Nové ambassadorky Bvlgari: Priyanka Chopra a Eiza Gonzáles

31. srpna 2021, Bvlgari, šperky, ženy, Eiza Gonzálesová, Priyanka Chopra Jonas

Sponzorované odkazy

Světová firma luxusního zboží sídlící v Itálii, Bvlgari, s radostí představuje dvě nové ambasadorky své značky: Priyanku Chopru Jonas a Eizu Gonzáles, na které se budeme moci v budoucnu těšit.

Priyanka Chopra Jonas je všestranně talentovaná žena a jedna z nejznámějších světových osobností. Narodila se v roce 1982 v Indii a už ve svých osmnácti letech získala titul Miss World. O dva roky později se pak začala věnovat filmu a za svou kariéru získala mnoho ocenění jako herečka i producentka. Také je držitelkou titulu NYT Best Selling Author a ve své nové roli globální ambasadorky podpoří římský klenotnický dům v aktivitách po celém světě. Hlavní důraz pak bude v komunikaci kladen na téma podpory žen, diverzity a inkluze.

Priyanka Chopra Jonas

„Úžasné kreace Bvlgari mne vždy fascinovaly a hluboce jsem je obdivovala. Vždyť oslavují některé z nejcennějších pokladů mé rodné země – vzácné drahé kameny používané v nadčasových špercích Bvlgari i vonné květy, které patří mezi základní ingredience exkluzivních parfémů. Zcela přirozeně nás spojila láska k Indii a jejím krásám," říká Priyanka Chopra Jonas. „Kromě toho se zcela ztotožňuji s potřebou společenské odpovědnosti, která je pro klenotnický dům klíčová. Bvlgari výrazně pomáhá dětem v nouzi po celém světě a já se velmi těším, až se stanu součástí této významné mise.“

Eiza Gonzálesová

Druhou ambasadorkou se stala talentovaná herečka Eiza Gonzálesová, narozena v roce 1990 v Mexiku. Popularitu získala díky své debutové roli Loly Valente v mexické hudební telenovele Lola: Érase una vez a jedná se o první latinsko-americkou ambasadorku značky pro teritorium Severní Ameriky. Znát ji můžete také ze snímků „Baby Driver“ nebo „Godzilla vs. Kong“.

„Šperky jsou pro mě velmi osobní záležitostí, ten správný kousek můžete nosit klidně po celý život. Proto mne velmi těší, že jsem se mohla stát ambasadorkou tak ikonického šperkařského domu, jako je BVLGARI," říká Eiza Gonzálesová. „Jejich styl má své obdivovatele po celém světě a já se nemohu dočkat mnoha krásných momentů, které společně prožijeme“. Eiza se představuje s legendárním Chateau Marmont v pozadí ve špercích z nejnovější kolekce B.zero1, spolu s ikonickými kousky z kolekcí BVLGARI Serpenti a Diva´s Dream.

Zdroj foto: Bvlgari

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu