Pandora Moments: Tak trochu jiné šperky

Pandora Moments: Tak trochu jiné šperky

8. září 2021, Pandora, kolekce Moments, šperky

Sponzorované odkazy

Když se jedná o sebevyjádření pomocí stylu, mimo oblečení je také klíčovým atributem výběr těch správných šperků. Existuje jich celá řada a někomu by se možná zdálo, že je obtížné najít si něco „svoje“, co vás bude odlišovat od ostatních. S novou kolekcí Pandora Moments je to však hračka, protože představila nové šperky, které mají nevšední využití a originální design.

Společnost Pandora navrhuje, vyrábí a prodává ručně zpracovávané šperky zhotovené z vysoce kvalitních materiálů za přijatelné ceny a ani jejich nová kolekce není výjimkou. A co víc, přišla s novými nápady, jak nosit šperky a vyprávět tak příběhy těch, kteří se rozhodnou je nosit!

Jedním z netradičních šperků jsou tyto kruhy na přívěsky, které lze připnout třeba k džínům a jsou skvělým akcentem pro neformální příležitosti, jako je brunch s přáteli. Můžete si na ně navléknout vaše oblíbené přívěsky, které vás nejlépe vystihují či se nejvíce hodí k vašemu outfitu.

„S našimi přívěsky a způsoby, jakým je nosíte, zda na zápěstí, na šíji, v uchu nebo jinde, sdělujeme naše osobní příběhy,“ objasňují Francesco Terzo a A. Fillippo Ficarell, VP kreativní ředitelé společnosti Pandora. „Tyto nové unikátní styly přinášejí naše přívěsky na nečekaná místa.“

Dalším všestranným zázrakem jsou tyto kruhové náušnice, na které je také jen a pouze na vás, jaké přívěsky nebo zda vůbec nějaké na ně navléknete. Je to otázka vaší představivosti – můžete si například dát na každou náušnici něco jiného a vytvořit tak nevšední doplněk, jenž rozzáří váš obličej.

Zdroj foto: Pandora

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu