Máte firmu a potřebujete finanční pomoc?

Máte firmu a potřebujete finanční pomoc?

6. září 2021,

To, že se z nějakého důvodu dostaneme do finančních nesnází, je bohužel poměrně častá situace. Zažije ji mnoho společností, a to jak těch letitých, tak častěji těch novějších. Proto existují speciální finanční produkty, které pomáhají v nesnadném období právě firmám.

Když uvažujete o úvěru

Vzít si podnikatelský úvěr je řešením pro spoustu firem. Je však důležité vybrat si jej od společnosti, na kterou se můžete spolehnout, a která k vám bude férová. Jednou takovou je Finemoney. Všem zájemcům nabízí dlouhodobý podnikatelský úvěr pro živnostníky i firmy.

Peníze můžete použít jak do svého stávajícího podnikání, tak na rozjezd svého nového nápadu. Nebo je vaším cílem optimální provoz firmy či spíš hledáte peníze pro splacení dluhů z podnikáním? Ať tak či tek, Finemoney pro vás připravila speciální výhodnou nabídku. S úvěrem od ní získáte řadu výhod i jistotu do budoucnosti. Výše individuálního úvěru pro živnostníky i podnikatele může být od 50 000 Kč do 50 000 000 Kč.

Peníze budete mít na účtu do 24 hodin od schválení žádosti. Výši splátek společně upravíte tak, aby vám plně vyhovovala. To, nač peníze využijete, je plně ve vaší režii. Abyste úvěr získali, není třeba dokládat platební historii. Co se týče parametrů úvěru, lze jej nastavit dle vašich možností. Úvěr se dá kdykoli předčasně splatit bez udání důvodu.

Kdy je potřeba podnikatelský záměr?

Pokud žádáte o půjčku na nový typ podnikání, nebo na razantní změnu stávajícího podnikání, je potřeba připravit si podnikatelský záměr. I při rozšíření činnosti nebo uvedení nového produktu ho musíte mít. V něm dochází ke shrnutí nápadů a specifikací, finančních předpokladů i jednotlivých kroků k rozjezdu podnikání. Musí ukazovat i rizika a problémy, které se mohou objevit.

Oslovte Finemoney.cz a zeptejte se na více informací.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu