Na čem všem můžete hezky vydělat?

Na čem všem můžete hezky vydělat?

6. září 2021,

Jsou činnosti, které nás s pojmem vydělat si napadnou ihned. Např. chození do práce, podnikání, investování a podobně. Jsou ale i způsoby výdělku, které nás na první dobrou nenapadnou. Přesto je spousta lidí využívá a měsíčně si tak přijdou na docela hezkou sumu peněz.

Nepřímý výdělek díky zabezpečenému počítači

Byť se to nemusí zdát, na kvalitním zabezpečení stolního či přenosného počítače můžete velmi vydělat. Denně se snaží hackeři obelstít naše antivirové programy a dostat se k našimi citlivým údajům, díky nimž by si přišli na hezkou sumu peněz. Firmy napadají jiné viry než domácnosti. Hackeři jsou skutečně důmyslní. Proto by vás měla zajímat kyberbezpečnost a EDR. Jde o sofistikovaný nástroj pro rozpoznání a reakci na hackerské a kybernetické útoky na koncová zařízení, sloužící k rozpoznání podivného chování, hackerských průniků a posouzení rizik kybernetické bezpečnosti tak, jako vyšetření, nápravě a odpovědi na bezpečnostní incidenty.

Zelená elektřina

Ještě jste neslyšeli o zelené elektřině ? Ano, existuje, a je vyráběna šetrněji než ta klasická. Čistá zelená elektřina je vyrobena jen z obnovitelných zdrojů. K nim patří větrné, solární a vodní elektrárny, ale také biomasa. Nepoškozují životní prostředí, neprodukují oxid uhličitý a nelze je vyčerpat. První rok se zelenou elektřinou máte zdarma a další roky nestojí ani částku, kterou dáte za lístek do kina. MWh stojí jen 30 Kč.

PlazmaPlazma

Darujte krevní plazmu

Dalším způsobem, jak si příjemně přivydělat, je darování plazmy. Darování plazmy v Praze je možné provést v dárcovském centru v obchodním centru na Chodově nebo Černém Mostě. Za úspěšný odběr získáte 700 Kč a při pravidelném darování krevní plazmy mohou náhrady činit za rok až 18 200 Kč.

Nechte se inspirovat a ušetřete díky některé z těchto třech možností, nebo rovnou všemi třemi.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu