Alexmonhart X.03 Miraromaniv: Vykročte do podzimu stylově!

Alexmonhart X.03 Miraromaniv: Vykročte do podzimu stylově!

26. září 2021, Alexmonhart X.03 Miraromaniv, Alexmonhart, Alexmonhart X.03, pouzdro, podzim, doplněk

Sponzorované odkazy

Česká značka Alexmonhart přichází s podzimní novinkou X.03, která vznikla ve spolupráci se stylistou, influencerem a módním ředitelem pánského časopisu ForMen, Mírou Romanivem. Společně představují variabilní kožené pouzdro, ve kterém bezpečně uložíte nejen telefon, ale i bankovní karty.

Minimalisticky funkční

Minimalistický a funkční design Alexmonhart v kombinaci s praktickým přístupem k produktu tak vlastním stylistovi Mírovi Romanivovi přináší nepostradatelný doplněk každého fashionisty.

Pouzdro se dvěma popruhy – jedním řetízkem a jedním koženým páskem – umožní produkt kombinovat jako doplněk ke každodenním outfitům, ale i večer na party – jako crossbody kabelku nebo třeba ledvinku kolem pasu. Kreativitě se meze nekladou a každý si může najít právě ten svůj nejoblíbenější způsob.

Alexmonhart X.03 Miraromaniv

„Naše spolupráce vznikla organicky ze vzájemného obdivu k tvorbě toho druhého a velmi podobného minimalistického vkusu. Na cestě k realizaci nás vedl dnešní životní styl, kdy ráno pomalu přechází v odpoledne až nastane noc a vy se ocitnete na party. Svůj telefon ale potřebujete stále a bezpečně u sebe. Věříme, že náš přístup zákazníci ocení“, shodují se oba tvůrci.

Kde je pouzdro k mání?

Alexmonhart x.03 miraromaniv zakoupíte online na webu alexmonhrat.com nebo v showroomu značky v Praze na adrese Kozí 3.

O značce Alexmonhart

Značka Alexmonhart vytváří nadčasové a nesezónní kožené doplňky, kterými chce svým zákazníkům dopřát prvotřídně vyrobené produkty na celý život. Svým udržitelným přístupem k tvorbě, kdy nekopíruje trendy ani sezóny, podporuje zákazníky v rozhodnutích, která přetrvají dekády. Značka je typická svým minimalistickým, unisex a nadčasovým designem, který osloví muže i ženy různých věkových skupin s podobným smýšlením.

Zdroj foto: Alexmonhart

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu