Sladký sen: PUMA Gloaming

Sladký sen: PUMA Gloaming

30. září 2021, PUMA Gloaming, sportovní oblečení, She Moves Us

Sponzorované odkazy

Přiznejme si to dámy, která z vás se letos vrhla do cvičení za cílem dosáhnout svého vysněného těla, aby se pak mohla ukázat v létě v plavkách? Tato sezóna již skončila, nicméně na to začít cvičit a žít zdravěji není nikdy pozdě a rozhodně bychom to neměly vzdávat jen z toho důvodu, že plavková sezóna již skončila.

Přední světová značka sportovního oblečení – PUMA – navíc představuje novou kolekci lifestylový oblečení, tenisek i doplňků zvanou Gloaming, jejíž inspirací jsou západy slunce a se kterou se vám cvičit jedna báseň!

Barvy oblohy a ombre

Produkty samotné kolekce kopírují barvy oblohy a využívají k tomu velmi populární ombre design v pastelových tyrkysových a růžových tónech připomínajících červánky. Vybírat lze z triček, trendy bikershorts či mikin, přičemž všechny mají jednoduchý pohodlný střih vhodný pro každou příležitost – v dnešní době se toto sportovní oblečení nosí jak na doma, tak například i do školy, do práce, do města či právě do posilovny.

Oblečte i nohy!

Součástí kolekce však není pouze oblečení, ale patří sem i oblíbené tenisky Cruise Rider Gloaming, které poutají pozornost právě svou zábavnou kombinací barev a materiálů. Třešničkou na dortu jsou jim také nepřehlédnutelné tkaničky ve stylu ombre, které se dokonale hodí k ostatním modelům této kolekce.

A co víc, Puma Gloaming je rovněž součástí kampaně PUMA She Moves Us, která oslavuje všechny ženy a snaží se je inspirovat, podporovat a motivovat k posouvání se dále ve svých profesích i zájmech prostřednictvím ambasadorek. Podívejte se tedy na jejich nový sortiment, jenž je dostupný v Queens, UrbanStore či Dual Sport.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu