Kolekce Tatiany Kovaříkové: ženskost a kreativita

Kolekce Tatiany Kovaříkové: ženskost a kreativita

22. září 2021, Tatiana Kovaříková, dámská móda, kolekce

Sponzorované odkazy

Tatiana Kovaříková představuje novou kolekci oblečení, snoubící něžnou ženskou sílu a chuť být kreativní.

Pakliže o ní slyšíte poprvé, Tatiana Kovaříková patří mezi českou návrhářskou špičku. Absolvovala Střední průmyslovou školy textilní v Brně, obor návrhářství, a poté rok studovala scénografii na pražské DAMU. Její modely jsou výjimečné svou osobitostí, ženskostí, precizností a nadčasovostí.

Z její dílny vycházejí modely určené pro jak denní nošení, tak i speciální edice večerních šatů, na kterých využívá pomoci šikovných dvorních švadlen. Její šaty přitom oblékly osobnosti, jako je hraběnka Sofie z Wessexu, Andie MacDowell či české celebrity, mezi které patří Helena Vondráčková, Bára Nesvadbová a Jitka Asterová.

Nová kolekce by Tatiana

Nyní Tatiana představuje novou kolekci, jejíž jádro tvoří saka, široké kalhoty zeštíhlující siluetu, šaty a úplně poprvé i triko TATIANA. Její inspirací přitom byly materiály, u kterých návrhářka dumala nad tím, jaký model z onoho materiálu by byl tím ideálním, aby při jeho nošení vše souznělo a fungovalo.

„Inspirace vychází i z toho, co by si dámy přály nosit. Móda je o pocitech a já při setkáních s klientkami vnímám a zjišťuji, co by rády, a většinou se i shodneme na tom, že je to model, co bych ráda nosila i já. Inspirace vyplývá z různých situací,“ uvedla Tatiana Kovaříková a dodala: *„Nová kolekce nabízí kombinaci elegantního stylu se špetkou sportovního či uvolněného nádechu, ale vždy s rukopisem Tatiana, tudíž ikonické pouzdrové šaty v mých kolekcích budou vždy.“ *

Dvanáct

Dvanáct nových modelů v podobě výrazné žluto-zelené, jemně pudrové, smetanové a zlaté ukazují odvahu, otevřenost a něžnou sílu. Stálice v podobě černé a bílé, které u této návrhářky nemohou chybět, jsou zase elegantními pilíři. Materiály všech modelů pocházejí z Evropy nebo byly v Evropě vyrobeny a vznikají s respektem k naší planetě.

Zdroj foto: Tatiana Kovaříková

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu