Louis Vuitton zbrojí na podzim a zimu – i v botách!

Louis Vuitton zbrojí na podzim a zimu – i v botách!

2. října 2021, Louis Vuitton, kolekce bot podzim a zima 2021, Louis Vuitton kolekce bot, podzim a zima 2021, kotníkové boty, kozačky, polobotky

Sponzorované odkazy

Nadcházející sezóně vládně funkční elegance. V tomto duchu se nese i kolekce obuvi navržená Nicolasem Ghesquièrem, uměleckým ředitelem dámských kolekcí Louis Vuitton. Nenechte si ujít novinky v podobě atraktivních polobotek a kotníčkových bot.

Patti dominují celé kolekci

Klíčovým kouskem kolekce pro sezónu podzim/zima 2021 jsou vysoké boty Patti, inspirované motorkářskou bundou. Mají obousměrný zip, zdobí je metalické cvoky s rytinou Louis Vuitton a skládané řemínky v partii špičky. Vybrat si můžete kotníčkovou či vyšší verzi. Dostupné jsou v celočerném provedení nebo v paletě výrazných barevných kombinací. Tyto úžasné boty na klínku kombinují punkovou inspiraci s elegancí a přináší do podzimní sezóny bezchybně originální styl.

Pilow je return do loňského roku

Model Pillow byl představen v minulé sezóně a stále nepřestává uchvacovat svými hravými kontrasty. Díky péřové výplni a prošívanému recyklovanému nylonu jsou tyto lehké a ohebné hybridní vysoké boty stejně pohodlné jako péřová bunda. Vnitřní vložka ze strečového materiálu drží nohu perfektně na místě.

Model Pillow pracuje s unikátním materiálem ECONYL®, vyrobeným z 100% recyklovaných a recyklovatelných nylonových vláken. Ta jsou získána především z plastikového odpadu nalezeného v oceánu. Boty jsou k dispozici ve třech barevných variantách – černé, khaki a bílé. Všechny jsou opatřeny lemováním z recyklovaného nylonu se vzorem Monogramu. Model Pillow bude nepostradatelným kouskem i v nadcházející sezóně.

LV Beaubourg

Na scénu přichází polobotky LV Beaubourg, dokonalý transgenderový model, který byl poprvé představen na přehlídce kolekce podzim/zima 2019. Mají robustní, silnou platformu, která je, i když by se to tak nemuselo zdát, lehoučká. Je zakončená bílým prošitím.

Polobotky jsou vyrobené z plátna se vzorem Monogramu, lemovaného neoprenem. Mají stejné tkaničky jako tenisky Archlight. Tato moderní klasika kombinuje vysoký styl, komfort a technické materiály. Výsledkem je model, který skvěle doplní jakýkoliv outfit.

Metropolis Model Metropolis ve stylu vojenských bot se poprvé objevil na přehlídce kolekce Cruise 2020. Skvěle se nosí a výborně se doplňuje s nejrůznějšími outfity. Tuto sezónu se představuje ve verzi kombinující kůži s ultra jemným černobílým žakárovým sametem se vzorem Monogramu. Boty jsou opatřeny odznáčkem s iniciálami značky, spojují urbanistický moderní design s výrazně módním stylem.

Kdo je Emma Chamberlain?

Ta, která vynesla LV botky pro sezónu podzim a zima. Emma Chamberlain je jedním slovem fenoménem internetu. Je hvězdou YouTube, ceněnou autorkou podcastů, globální ambasadorkou a ředitelkou vlastní značky, spravuje sociální média se záběrem více než 35 milionů followerů. Sídlí v Los Angeles a je známá svými vtipnými vlogy, nikdy se nebere příliš vážně. Díky své autenticitě a otevřenosti se objevila na obálkách Cosmopolitanu, magazínu Allure a The New York Times. Nechyběla ani v titulech, jako je W, Forbes, The Atlantic, Nylon, Vogue a Marie Claire. The New York Times píší: „Emma Chamberlain, 18, je ta nejzábavnější osoba na YouTube."

Podle magazínu W je „nejzajímavější dívkou na YouTube" a titul Time jí v roce 2019 zahrnul mezi 25 nejvlivnějších lidí na internetu a také do výčtu Time Magazine 100 Next List. Emma se také objevila v titulu Forbes, v seznamu 30 pod 30 za rok 2020 v oblasti sociálních médií. Emma vždy vášnivě milovala módu, v roce 2019 byla pozvána na přehlídku Louis Vuitton v rámci Pařížského týdne módy. V roce 2019 se stala zakladatelkou a generální ředitelkou projektu Chamberlain Coffee, který je její srdeční záležitostí. Kromě módních a moderátorských aktivit a participace ve světě sociálních médií, je Emma také spisovatelkou. Její prvotina s názvem The Ideal Planner byla vydána v roce 2020. Aktuálně žije v Kalifornii s dvěma kočkami jménem Frankie a Declan.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, kozačky, zimní boty a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu