Lindex představuje kolekci Pink s podporou projektů proti rakovině

Lindex představuje kolekci Pink s podporou projektů proti rakovině

6. října 2021, Lindex, kolekce Pink, boj proti rakovině

Sponzorované odkazy

Společnost Lindex spolupracuje s kampaní Růžová stužka již mnoho let. Jedná se o kampaň, která každoročně spojuje zákazníky a zaměstnance oděvní společnosti za účelem podpory projektů v boji proti rakovině.

Společnost Lindex letos navrhla kolekci pohodlného oblečení, včetně ladících outfitů pro maminky a děti. 10 % ze zisku z prodeje této kolekce za říjen poputuje na podporu projektů v boji proti rakovině.

Růžová stužka

Kampaň Růžová stužka podporujeme už téměř 20 let. Má velký význam pro nás i naše zákazníky. Ve společnosti Lindex jsou pro nás ženy vším a každá věnovaná koruna je nedocenitelná,“ říká výkonná ředitelka Susanne Ehnbåge.

Kolekce Pink

Kolekci Pink tvoří pastelově růžové pohodlné oblečení vyrobené z luxusního sametu, froté a plyše, a i heboučkého buklé. Součástí kolekce jsou ladící kousky pro maminky a děti, které vás v zimních měsících krásně zahřejí. V říjnu věnuje Lindex 10 % zisku z prodeje této kolekce na podporu projektů v boji proti rakovině.

Růžový měsíc

Během růžového měsíce klade oděvní společnost důraz na vzdělávání o významu pravidelného samovyšetření prsů. Na stránkách lindex.com naleznete průvodce, jak se správně prohlédnout sama doma.

Společnost Lindex se do kampaně Růžová stužka zapojila již na začátku roku 2003 a společně se svými zákazníky vybrala již přes 16 milionů eur na podporu různých projektů v boji proti rakovině.

Růžové dny

V České republice veškerý zisk z prodeje Růžové stužky, 10% z prodeje Růžové kolekce,10% z prodeje v rámci akce Růžové dny 11.10.-13.10. 2021, a veškerý zisk z akce Zaokrouhlování nákupů, poputuje na organizaci Aliance žen s rakovinou prsu a její projekt Bellis – mladé pacientky.

Lindex

…je jednou z předních evropských módních společností s více než 460 prodejnami v 19 zemích a s celosvětovým online prodejem prostřednictvím spolupráce s třetími stranami. Společnost Lindex nabízí inspirativní a dostupnou módu a doplňky, které zahrnují několik různorodých konceptů ohledně dámského a dětského oblečení, spodního prádla i kosmetiky.

Vyšším cílem společnosti Lindex je inspirovat ženy kdekoliv na světě a zlepšit jejich postavení. Svým příslibem udržitelnosti chce Lindex udělat něco pro budoucí generace – konkrétně podporou žen, respektováním planety a zasazováním se za lidská práva. Vlastníkem společnosti Lindex je skupina STOCKMANN. Více informací je dostupných na www.lindex.com.

Zdroj foto: Lindex

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu